Keystone logo
North-West College (all locations)

North-West College (all locations)

North-West College (all locations)

Invoering

North-West College ( NWC ) is trots op het feit dat het over moderne, goed uitgeruste faciliteiten beschikt waarin de ervaring van de student centraal staat.

Marsha Fuerst richtte North-West College op en het is nog steeds eigendom van en wordt beheerd door Mitchell Fuerst, de zoon van mevrouw Fuerst. De passie van de Fuersts voor loopbaanonderwijs en hun wens om relevante training van hoge kwaliteit te bieden, is een van de leidende principes van het College.

De missie van ons College is om studenten voor te bereiden in kortlopende programma's voor betaald werk. Om dit te bereiken, leveren we een professionele faculteit, goed gekwalificeerde beheerders en een eersteklas ondersteunend personeel. De faciliteiten zijn goed uitgerust, schoon en ingericht om de sfeer levendig, vriendelijk en warm te houden. De kwaliteit van het onderwijs heeft de hoogste prioriteit bij de hogeschool. Studenten worden geaccepteerd op basis van hun vermogen om te profiteren, ongeacht ras, huidskleur of geloof.

Locaties

 • West Covina

  West Garvey Avenue North,2121, 91790, West Covina

  • Riverside

   La Sierra Avenue,4550, 92505, Riverside

   • Anaheim

    North Brookhurst Street,511, 92801, Anaheim

    • Pomona

     West Holt Avenue,134, 91768, Pomona

     • Glendale

      North Brand Boulevard,221, 91203, Glendale

      Vragen