Keystone logo
Northeast Ohio Medical University

Northeast Ohio Medical University

Invoering

Northeast Ohio Medical University zet zich in voor de gezondheid, economie en kwaliteit van leven in Noordoost-Ohio door middel van de geneeskunde, farmacie en gezondheidswetenschappelijke opleiding van studenten en beoefenaars op alle niveaus; de ontwikkeling van nieuwe kennis door onderzoek in de biomedische wetenschappen, gemeenschapswetenschappen en gedragswetenschappen; en het aanbieden van gemeenschapsdienst en welzijnseducatie in de hele regio.

Gelegen in het centrum van een van de beste gezondheidszorgregio's van het land, is NEOMED een van de landelijk gerangschikte ziekenhuizen, onderzoeksbedrijven en instellingen voor hoger onderwijs die gedijen in de gezondheidswetenschappen.

Sinds de oprichting van de universiteit in 1973 zet NEOMED zich in voor de opleiding van de volgende generatie artsen, apothekers en gezondheidsonderzoekers.

MISSIE

NEOMED maakt gebruik van diversiteit, innovatie en samenwerking om transformatieve leiders te creëren en de gezondheid te verbeteren door middel van onderwijs, ontdekking en service.

VISIE

Het model zijn van uitmuntendheid in innovatief onderwijs en impactvol onderzoek om transformationele leiders in de gezondheidszorg van morgen te creëren.

Locaties

  • Rootstown Township

    Ohio 44, 44272, Rootstown Township

    Vragen