Keystone logo
Northeastern University —Toronto Master of Science in regelgevende zaken
Northeastern University —Toronto

Master of Science in regelgevende zaken

Toronto, Canada

15 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 38.657 *

Blended, Afstand leren, Op de campus

* internationaal - binnenlands; $33.615 CAD

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Deze instelling heeft toestemming gekregen van de minister van Hogescholen en Universiteiten om deze opleiding met ingang van 25 juni 2021 voor een periode van vijf jaar aan te bieden. Aankomende studenten zijn er zelf verantwoordelijk voor dat het programma en de graad passen bij hun behoeften ( bijv. aanvaardbaar voor potentiële werkgevers, professionele vergunningverlenende instanties of andere onderwijsinstellingen). Dit is Canada's enige master's degree in regelgevende zaken, gericht op de ontwikkeling en commercialisering

van medicijnen, biologische producten en producten voor medische hulpmiddelen. Over het algemeen is de farmaceutische industrie en de geneesmiddelenindustrie niet erg gevoelig voor veranderingen in de economische omstandigheden en ervaart ze voortdurend groei in zowel banen als winst. Omdat er op hen wordt vertrouwd om nieuwe medicijnen en apparaten te laten testen, goedkeuren en op de markt brengen, is er voortdurend vraag naar specialisten op het gebied van regelgeving. Hoewel de werkgelegenheidsvooruitzichten over het hele veld rooskleurig zijn, zullen professionals op het gebied van regelgeving met de meeste opleiding waarschijnlijk de meeste kansen en het hoogste loon genieten.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen