Keystone logo
Northwest State Community College Associate of Applied Science in MEDICAL ASSISTING
Northwest State Community College

Associate of Applied Science in MEDICAL ASSISTING

Archbold, Verenigde Staten

0 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het medische ondersteuningsprogramma van Northwest State is een 2-jarig programma van associate degree dat lessen, laboratorium- en practicumervaringen omvat. Medische assistenten zijn opgeleid in zowel klinische als administratieve taken voor verschillende zorgomgevingen. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics is medische assistentie een van de snelstgroeiende carrières van het land. Vooruitgang in de technologie, een groeiende populatie oudere Amerikanen en een toenemend aantal poliklinische voorzieningen betekenen dat er vraag is naar opgeleide medische assistenten.

Het Medical Assisting-programma aan het Northwest State Community College voldoet aan de vereisten voor staatsonderwijs in Ohio. Northwest State Community College heeft niet vastgesteld of het Medical Assisting-programma van het Northwest State Community College voldoet aan de onderwijsvereisten van de staat in een andere staat, enig Amerikaans territorium of het District of Columbia.

Medische assistenten zijn veelzijdige geallieerde gezondheidswerkers die specifiek zijn opgeleid om te werken in ambulante omgevingen, zoals artsenpraktijken, klinieken en groepspraktijken, die administratieve en klinische procedures uitvoeren. Dit programma bereidt competente medische assistenten op instapniveau voor in de cognitieve (kennis), psychomotorische (vaardigheden) en affectieve (gedrags) leerdomeinen. De volgende prestatienormen zijn nodig om veilig en nauwkeurig medisch assisterende taken uit te voeren: Kritisch denkvermogen voldoende voor klinisch oordeel; Fysieke vaardigheden voldoende om van kamer naar kamer te bewegen en te manoeuvreren in kleine ruimtes; Voelbaar vermogen voldoende voor fysieke beoordeling; Medicijnen kunnen bereiden en toedienen; Mogelijkheid om patiënten over te brengen; Mogelijkheid om medicatie-etiketten en patiëntendossiers te lezen; De mogelijkheid om bloeddruk op te nemen en ademgeluiden te horen via een stethoscoop; Communiceer Engels duidelijk genoeg zodat de meeste patiënten de verbale communicatie van Engelssprekende patiënten kunnen begrijpen en begrijpen; Duidelijke schriftelijke communicatie en handvaardigheid.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Associate of Applied Science in Medical Assistant
    • Lewiston, Verenigde Staten
  • Orthopaedic Surgery MChOrth
    • Dundee, Verenigd Koninkrijk
  • Eyesi Surgical Simulation-based Training of Vitreoretinal Surgery
    • Kaunas, Litouwen