Keystone logo
NYU New York University

NYU New York University

NYU New York University

Invoering

Over NYU

Sinds de oprichting in 1831 is NYU een vernieuwer in het hoger onderwijs, reikt het een opkomende middenklasse aan, omarmt een stedelijke identiteit en professionele focus en bevordert een wereldwijde visie die zijn 19 scholen en hogescholen informeert.

Vandaag de dag maakt die baanbrekende geest NYU een van de meest prominente en gerespecteerde onderzoeksuniversiteiten ter wereld, met academische programma's van topklasse en het accepteren van minder dan een op de vijf studenten. Verankerd in New York City en met graadverlenende campussen in Abu Dhabi en Shanghai, evenals 11 studiewegplaatsen over de hele wereld, is NYU een leider in mondiaal onderwijs, met meer internationale studenten en meer studenten die in het buitenland studeren dan welke andere Amerikaanse universiteit ook.

NYU studenten komen uit bijna elke staat en 133 landen, en de universiteit maakt gebruik van de diverse achtergronden van onze faculteit, medewerkers en studenten, zodat de studiebeurs en het onderwijs profiteren van een breed scala aan perspectieven. NYU neemt zijn rol als motor van sociale mobiliteit serieus en onderscheidt zich bij de top van de Amerikaanse universiteiten in zijn vertegenwoordiging van studenten met een laag inkomen en de eerste generatie binnen zijn gemeenschap.

Nu een van de grootste particuliere universiteiten in de VS, biedt NYU een rigoureus, veeleisend onderwijs aan meer dan 50.000 studenten en doet jaarlijks bijna $ 1 miljard aan onderzoek. Het behoort tot de facultaire ontvangers van de hoogste wetenschappelijke onderscheiding en is een topproducent van octrooien en inkomsten uit licenties van Amerikaanse universiteiten. NYU heeft een uitgebreid netwerk van alumni die zijn geslaagd in verschillende beroepen, van wetenschap tot kunst en overheid, over de hele wereld.

Afdeling Epidemiologie

De middelen, het onderzoek en het bewijsmateriaal om de mondgezondheid wereldwijd en wereldwijd te verbeteren

"Gevolg" Epidemiologie en preventie

De afdeling Epidemiologie

120682_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Institutionele inzet voor een diverse en inclusieve omgeving

Sinds de oprichting van de New York University in 1831 heeft de instelling een missie gehouden in en van de stad en in en van de wereld. Het College voor Tandheelkunde deelt deze filosofie en toewijding om voortdurend te streven naar een dynamische en rigoureuze onderwijs- en leeromgeving die een verscheidenheid aan perspectieven, ervaringen en benaderingen vertegenwoordigt om deel te nemen aan voortdurende systematische en gerichte inspanningen om studenten, docenten en personeel aan te trekken en te behouden. vanuit verschillende achtergronden, en om systematisch uitgebreide strategieën te evalueren om het institutionele klimaat voor diversiteit verder te verbeteren. Het college zet zich sterk in voor diversiteit en inclusie binnen de structuur, het curriculum en het institutionele klimaat van het college, en werkt opzettelijk op de vele gebieden van de instelling om middelen, programma's en ondersteunende diensten te bieden die helpen bij het cultiveren en onderhouden van een educatieve omgeving met uiteenlopende achtergronden en historisch ondervertegenwoordigde groepen op het gebied van ras, etniciteit, cultuur, leeftijd, religie, bekwaamheid, seksuele geaardheid, geslacht en genderidentiteit, sociaaleconomische status, nationale afkomst en educatieve achtergrond.

NYU Tandheelkunde verwoordt haar verwachtingen met betrekking tot diversiteit in haar academische gemeenschap in de context van lokale en nationale verantwoordelijkheden via haar missie, "om samen te werken met studenten bij het bereiken van academische excellentie, het bieden van de beste mondgezondheidszorg en onderzoek, studiebeurs en creatief streeft naar verbetering van de gezondheid van de zeer diverse bevolkingsgroepen in New York City en de rest van de wereld. "

120683_pexels-photo-Dentistry.jpeg

Locaties

  • New York

    NYU College of Dentistry, 345 E. 24th Street, (corner of First Avenue), 10010, New York

Opleidingen

Vragen