Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Invoering

Bij de NYU Grossman School of Medicine heeft onze toewijding aan innovatie ons geleid tot gewaagde nieuwe manieren om de kloof tussen fundamenteel wetenschappelijk onderzoek, medisch onderwijs en kwaliteit van patiëntenzorg te overbruggen. Met ons Curriculum voor de 21e eeuw, C21, combineren we vorderingen in leerstrategieën, opkomende technologieën en informatica-oplossingen om onze drievoudige missie te vervullen: lesgeven, dienen en ontdekken.

Elke student die is ingeschreven voor onze MD-opleiding ontvangt een volledige studiebeurs, ongeacht verdienste of financiële behoefte, die het grootste deel van de kosten van deelname dekt. Onze beurzen voor volledig onderwijs maken het mogelijk voor aspirant-artsen om een specialiteit te kiezen op basis van hun talent en neigingen om de gemeenschappen die dit het meest nodig hebben beter van dienst te zijn, en om gemakkelijker wetenschappelijke doorbraken na te streven die de manier waarop we voor patiënten zorgen, verbeteren. We streven ernaar om van de beste en slimste toekomstige artsen leiders te maken met het potentieel om de gezondheidszorg te transformeren.

Ons baanbrekende, versnelde driejarige MD-programma, gelanceerd in 2013, vermindert het traditionele medische schoolcurriculum met een volledig jaar, met de mogelijkheid om je aan te melden tijdens je eerste jaar van de medische school. Met onze vier- en vijfjarige Pathways to the MD-graad, inclusief duale opleidingen, bieden we ongeëvenaarde flexibiliteit om uw medische opleiding aan te passen op een manier die aansluit bij uw professionele interesses.

We gaan door met het hervormen van het medisch curriculum om de grootste uitdagingen in de gezondheidszorg van vandaag op te lossen. Ons Instituut voor Innovaties in Medisch Onderwijs heeft onlangs een curriculum 'Gezondheidszorg door de cijfers' gelanceerd dat is ontworpen om eerste- en tweedejaars geneeskundestudenten te informeren over de vele manieren waarop 'big data' - het trekken van zinvolle informatie uit grote openbare datasets - kan informeren en de klinische zorg verbeteren.

Locaties

  • Manhattan

    Manhattan, Verenigde Staten

    Vragen