Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Invoering

NYU Rory Meyers College of Nursing zet zich in voor het produceren van levenslange leerlingen die uitblinken in hun verpleegcarrière en erkend worden als leiders die de patiëntgerichte zorg en de gezondheid van de samenleving voorop houden in hun waarden.

Het College, genoemd naar Rose-Marie "Rory" Mangeri Meyers, genereert kennis door middel van onderzoek op het gebied van verpleegkunde, gezondheid en interdisciplinaire wetenschap, en leidt leiders op in de verpleegkunde op om de gezondheidszorg lokaal en wereldwijd te verbeteren. NYU Meyers biedt innovatieve en voorbeeldige gezondheidszorg, biedt toegang tot een diverse groep nieuwkomers in het beroep en geeft vorm aan de toekomst van de verpleging door leiderschap in beleid.

NYU Meyers, opgericht in 1932, is de op een na grootste particuliere universiteit voor verpleegkunde in de VS en weerspiegelt de intellectuele nieuwsgierigheid, dynamiek en kwaliteit die kenmerkend is voor NYU. Onze eersteklas BS-, MS-, DNP- en PhD-programma's, eerst als afdeling, daarna als afdeling en nu als onafhankelijke hogeschool, vormen de educatieve basis om de volgende generatie verpleegkundigen voor te bereiden. De afgestudeerden van NYU Meyers en haar faculteit zijn voorlopers in een nieuw tijdperk van verpleegkunde, waar het spelen van een leidende rol bij het bereiken van uitstekende patiëntresultaten en een gezondere mondiale samenleving prioriteiten zijn.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Manhattan

    Manhattan, Verenigde Staten

    Vragen