Keystone logo
Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Oregon State University Carlson College of Veterinary Medicine

Invoering

Mission Statement

Het Carlson College of Veterinary Medicine aan de Oregon State University bedient de behoeften van Oregon, de natie en de wereld door de volgende generatie praktijkgerichte dierenartsen op te leiden, state-of-the-art diagnostische en klinische diensten te verlenen en de voortdurende ondersteuning opleiding van dierenartsen. Biomedisch onderzoek dat aan de hogeschool wordt uitgevoerd, breidt de reikwijdte van de diergeneeskunde in toenemende mate uit om zowel diergezondheidsproblemen als de relevantie van dierziekten voor de volksgezondheid aan te pakken.

Het strategisch plan van het College voor Diergeneeskunde is het resultaat van meer dan een jaar intensief nadenken, onderzoek, discussie, enquêtes en het verzamelen van input van een verscheidenheid aan individuen binnen het College en van groepen belanghebbenden buiten het College. Het resultaat is een plan dat onze waarden, onze missie en onze ambities weerspiegelt.

Strategische planning is inherent een toekomstgerichte oefening die anticipeert op wat belangrijk is om te benadrukken of prioriteiten te stellen over een langer tijdsbestek dan normale operationele activiteiten om de blijvende waarde en relevantie van een organisatie in de toekomst te waarborgen.

Het planningsproces omvatte deze basisstappen:

Begrijp onze situatie

Bepaal de toekomst die we nastreven

Karakteriseer zowel de uitdagingen als de kansen die aan die toekomst zijn verbonden

Bepaal de uitvoerbare volgende stappen die we vandaag gaan nemen om die toekomst te bereiken

De stuurgroep voor strategische planning van CVM probeerde inzicht te krijgen in externe trends en beperkingen die van invloed zijn op de CVM en het beroep. Met input van docenten, medewerkers en studenten besprak de stuurgroep wat zij belangrijk vinden voor het toekomstige succes van het CVM en ontwikkelde de set van vier strategische prioriteiten waaruit het plan bestaat.

We kijken ernaar uit om aan deze doelen te werken en onze successen te delen met iedereen die het College steunt.

Locaties

  • Corvallis

    Southwest 30th Street,700, 97331, Corvallis

    Vragen