Keystone logo
Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Ohio Valley College Of Technology

Invoering

Ohio Valley College Of Technology ( OVCT ) werd opgericht in 1886 om te voorzien in de trainingsbehoeften van het drielandenpunt. Al meer dan een eeuw is ons college een gemeenschapstraditie voor studenten die op zoek zijn naar kwaliteitsonderwijs en hen voorbereiden op veelgevraagde gebieden. Studenten van het Ohio Valley College Of Technology leren van ervaren docenten die erom geven. Duizenden mensen hebben de training gekregen die ze nodig hadden om een geweldige carrière en een geweldig leven te bouwen. Of je nu net van de middelbare school bent of je vaardigheden moet verbeteren voor de loopbaan van vandaag, Ohio Valley College Of Technology kan je helpen je doelen te realiseren. Onze jarenlange ervaring in het dienen van studenten en werkgevers in de regio is een groot voordeel voor onze afgestudeerden. Door regelmatig met werkgevers te communiceren, blijven we op de hoogte van de vaardigheden die werkgevers nodig hebben. Ons afgestudeerde Career Management-kantoor werkt samen met werkgevers om aan de personeelsbehoeften te voldoen en onze afgestudeerden te helpen bij het vinden van een bevredigende carrière na hun afstuderen.

Ohio Valley College Of Technology bedient al jaren studenten en werkgevers in heel Ohio. Deze langdurige ervaring is een voordeel voor onze studenten. Onze open en frequente communicatie met werkgevers heeft ons in staat gesteld op de hoogte te blijven van de vaardigheden die werkgevers zoeken en hun personeelsbehoeften, zodat we studenten effectief in een loopbaan kunnen plaatsen na hun afstuderen. Ohio Valley College Of Technology evalueert en past zijn programma's voortdurend aan om te voldoen aan de veranderende behoeften van de lokale arbeidsmarkt.

Ohio Valley College Of Technology is institutioneel geaccrediteerd door het Accrediting Bureau of Health Education Schools (ABHES) om geassocieerde graden en diploma's toe te kennen.

Locaties

  • East Liverpool

    Ohio 170,15258, 43920, East Liverpool

    Vragen