Keystone logo
RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

RCSI & UCD Malaysia Campus

Invoering

RCSI

  • Afgestudeerden worden beloond met medische graden van de National University of Ireland. Dergelijke graden zijn internationaal bekend en een kenmerk van kwaliteit en uitmuntendheid
  • Afgestudeerden sluiten zich aan bij een waardevol wereldwijd netwerk van alumni dat zich uitstrekt tot in elk gezondheidszorgsysteem in elk land ter wereld

Wereldklasse onderwijs, wereldwijde erkenning

Bij RCSI

RUMC-studenten profiteren van een-op-een mentorschap, kleine klasgroottes en moderne, innovatieve leerstijlen in een ondersteunende gemeenschap van leraren, studenten, administratief personeel en vrienden.

RUMC is centraal gelegen op twee locaties in de buurt van het hart van Georgetown, een werelderfgoed van UNESCO. Het ligt op vijf minuten lopen van de Penang Hospital Campus-faciliteiten, waaronder een auditorium met 200 zitplaatsen, moderne seminarruimten, een volledig uitgerust multimediacentrum, faciliteiten voor videoconferenties, onderzoekslaboratoria, een volledig gevulde academische bibliotheek, een laboratorium voor klinische vaardigheden, een cafetaria en studentenstudie, leer- en sociale knooppunten.

Op de Maleisische campus worden studenten aangemoedigd om hun academische en klinische verplichtingen in evenwicht te brengen met een lidmaatschap van de RUMC Student Association. De studentenvereniging biedt een scala aan sportieve, culturele en buitenschoolse activiteiten voor de studentengemeenschap van het RUMC.

Als universiteit zullen toekomstige cohorten de erfenis voortzetten onder RCSI

Afgestudeerden hebben een hogere functie bekleed in uiteenlopende landen als Maleisië, Ierland, Australië, de Verenigde Staten, Brunei, Nieuw-Zeeland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk.

Onze afgestudeerden zijn een bron van enorme trots omdat ze dezelfde wereldwijd erkende kwalificaties krijgen als studenten van RCSI en UCD. Ze worden onderdeel van een rijk alumni-netwerk met eeuwenoude connecties in landen en gezondheidszorgsystemen over de hele wereld.

Dit netwerk bestaat uit een voormalig president van Ierland, de president van UCD, de CEO van RCSI, en de huidige president van de Irish Medical Council, en de huidige en eerste vrouwelijke vicepremier van Maleisië, Dato 'Seri Dr Wan Azizah binti Wan Ismail . Het alumni-netwerk is een onmisbare bron van begeleiding, ondersteuning en hulp voor al onze afgestudeerden.

U profiteert van een status en kwalificatie met wereldwijde erkenning die u onbeperkte carrièremogelijkheden biedt.

Locaties

  • George Town

    4 Jalan Sepoy Lines, 10450 George Town, , George Town

Vragen