Keystone logo
Pacific Northwest University Of Health Sciences

Pacific Northwest University Of Health Sciences

Pacific Northwest University Of Health Sciences

Invoering

Pacific Northwest University Of Health Sciences ( PNWU ) leidt PNWU en traint deze om de nadruk te leggen op de dienstverlening aan landelijke en medisch achtergestelde gemeenschappen in het noordwesten.

Pacific Northwest University Of Health Sciences heeft een Recruit-Educate-Return-model ontwikkeld om een groot tekort aan zorgprofessionals in het noordwesten aan te pakken. Pacific Northwest University Of Health Sciences benadrukt de rekrutering van studenten uit landelijke of medisch achtergestelde locaties. Het leidt studenten op in dergelijke gebieden met als beoogd resultaat dat afgestudeerden terugkeren naar de praktijk in die of vergelijkbare gemeenschappen.

Naast het aanbieden van het programma voor osteopathische geneeskunde, werkt de universiteit samen met de Washington State University (WSU) Schools of Pharmacy and Nursing en de Physician Assistant (PA) en Master of Arts in Medical Science (MAMS) van Heritage University (HU). interprofessioneel onderwijs aan studenten van elk programma.

Locaties

  • Yakima

    University Parkway,200, 98901, Yakima

    Vragen