Keystone logo
The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Invoering

Industrial and Systems Engineering (ISE) is een professionele discipline die zich richt op het ontwikkelen en implementeren van optimale oplossingen op systeemniveau.

Het gaat om mensen, technologie, kwaliteit, financiën, informatie en milieukwesties. De belangrijkste rol van een Industrial Systems Engineer is om zich te organiseren en harmonieus samen te werken met anderen om operationele procedures te stroomlijnen, de productiviteit en de algehele systeemprestaties te verbeteren. Het uiteindelijke doel is om de efficiëntie te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de klanttevredenheid te verhogen.

ISE onderscheidt zich van andere traditionele technische disciplines waarbij kennis en vaardigheden worden toegepast op specifieke gebieden. Traditionele fabricagetechnici werken bijvoorbeeld meestal in een productieomgeving. ISE daarentegen biedt u de mogelijkheid om in verschillende organisaties te werken, zowel in de industriële als de commerciële sector. In dit verband hebben Industrial and Systems Engineers een veel flexibeler carrièrepad. ISE-afgestudeerden zijn tewerkgesteld in organisaties die zich bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe producten, transport, themaparken, logistieke diensten, banken, openbare nutsbedrijven, adviesbureaus voor bedrijfsontwikkeling, overheidsdiensten, enz. Het uiteindelijke doel van de ISE-discipline is om leiderschap te bieden in het ontwerp van geïntegreerde industriële en commerciële systemen voor de vooruitgang en het welzijn van de gemeenschap.

De faciliteiten van het Department of ISE zijn ongeëvenaard in Hong Kong en de regio. Waaronder:

  • PolyU Microsoft Enterprise Systems Center
  • Het Kennisbeheer en Innovatie Onderzoekscentrum
  • Microsystems Technology Center
  • De digitale fabriek
  • Partner State Key Laboratory of Ultra-Precision Machining Technology
  • Onderzoekscentrum voor geavanceerde productietechnologie

Deze faciliteiten variëren van ultramoderne hardware en software voor geavanceerde productietechnologie-ontwikkeling, logistieke simulatie, systeemontwikkelingshulpmiddelen voor e-business, computerondersteund ontwerp tot virtuele productontwikkeling.

De afdeling werkt ook actief samen met de industrie via gezamenlijke onderzoeksprojecten, adviesbureaus en onderwijsbedrijfsregelingen.

Deze sterke samenwerking met zowel lokale als regionale industrieën, samen met zijn uitstekende faciliteiten en deskundigheid van het personeel, biedt studenten de mogelijkheid om ondergedompeld te worden in deze samenwerkingsomgeving waar ze na hun afstuderen veel baat bij zullen hebben.

Locaties

  • General Office of Department of Industrial and Systems Engineering Room EF625, 6/F, Core F The Hong Kong Polytechnic University 11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,, , Hong Kong

Vragen