Keystone logo
Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Ponce Health Sciences University

Invoering

Ponce Health Sciences University streeft ernaar om afgestudeerde medische onderwijsprogramma's van de hoogste kwaliteit te bieden. Dit doel, naast de onderzoeks- en gezondheidsdienstenprogramma's van de universiteit, zet een traditie van meer dan 40 jaar voort om ons beroep te versterken en bij te dragen aan onze gemeenschap.

Erkend zowel in Puerto Rico als in het buitenland voor educatieve dienstverlening en onderzoeksresultaten, blijft de universiteit zich concentreren op de disciplines geneeskunde, klinische psychologie, biomedische wetenschappen, volksgezondheid en verpleegkunde. Om toekomstige uitdagingen in de gezondheidszorg het hoofd te bieden, lanceert de universiteit een innovatieve selectie van master- en certificaatprogramma's die specifiek zijn ontworpen om hiaten in de dienstverlening binnen het beroep op te vullen en de gezondheidszorggemeenschap te versterken met hoogopgeleide artsen.

Onze toewijding aan excellente onderwijs is een onderliggende waarde die ertoe leidt dat de universiteit niet alleen excellente docenten zoekt en rekruteert, maar ook excellente studenten. Door een uitgebreid academisch en professioneel onderwijsaanbod te combineren in een coöperatieve en intieme leeromgeving, blijft de Ponce Health Sciences University zeer bekwame zorgprofessionals afstuderen die zich toeleggen op hun gemeenschap en de groeiende toekomstige behoeften van hun beroep.

Locaties

  • Ponce

    PO BOX 7004, Ponce, PR 00732-7004, , Ponce

    Vragen