Keystone logo
Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Queen Mary University of London, Malta Campus

Invoering

Leerplan Londen. Mediterrane levensstijl.

Queen Mary, Malta Campus biedt je de kans om Meds in the Med te studeren.

Aanvragen beschikbaar vanaf 1 november 2023. De deadline voor aanmelding is 30 april 2024.

Bestudeer een vijfjarig geneeskunde-MBBS- programma (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) in Malta, Europa. Studeren aan Queen Mary betekent dat je geneeskunde studeert aan een van de allerbeste universiteiten.

175655_Clipboard01.jpg

Geschiedenis

Malta heeft, net als Groot-Brittannië, een trotse geschiedenis van deskundige gezondheidszorg en Queen Mary maakt deel uit van de prestigieuze Russell Group-associatie in het Verenigd Koninkrijk (VK). Russell Group-universiteiten hebben enorme sociale, economische en culturele gevolgen lokaal, in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld.

Queen Mary, voorheen bekend als Barts en The London School of Medicine and Dentistry, is een toonaangevende medische school. Barts en The London zijn ontstaan uit het oudste ziekenhuis van Europa, St Bartholomew's (bekend als 'Barts'), opgericht in 1123, en de eerste medische school van Engeland, The London, die in 1785 werd geopend.

Het Queen Mary, Malta MBBS-programma is identiek aan het programma dat in Londen wordt gegeven en je krijgt in Malta les van personeel van Queen Mary en lokale artsen die door de school zijn opgeleid.

Het eiland Gozo

Gozo is een van de drie eilanden die deel uitmaken van de Republiek Malta. Het eiland is volledig tweetalig en zowel Engels als Maltees hebben een officiële status. Het beschikt ook over uitstekende verbindingen met Europa.

Malta heeft een schitterende geschiedenis van 7.000 jaar: de eilanden hebben drie UNESCO-werelderfgoedlocaties (waaronder de hele Maltese hoofdstad Valletta). Meer recentelijk heb je Malta misschien op tv gezien: de eilanden bieden enkele van de prachtige locaties voor Game of Thrones.

Collegegeld

35.000€ per jaar.

Aanmeldingsprocedure

Kandidaten solliciteren rechtstreeks bij de universiteit , en niet via het Britse standaard sollicitatiesysteem, UCAS.

Locaties

  • Victoria

    Triq L-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, Victoria, VCT 2520, Victoria

  • London

    Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

    Vragen