Keystone logo
Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Queen Mary The London School of Medicine and Dentistry (Malta)

Invoering

Leerplan Londen. Mediterrane levensstijl.

Queen Mary's Malta Campus biedt je de kans om Meds in the Med te studeren.

We accepteren aanvragen voor de inzending van september en onze deadline voor aanmelding is 1 maart.

Bestudeer een vijfjarig Medicine MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) undergraduate-programma in Malta, Europa. Studeren aan QMUL Malta betekent dat je geneeskunde studeert aan een van de allerbeste universiteiten.

175655_Clipboard01.jpg

Geschiedenis

Malta heeft, net als het VK, een trotse geschiedenis van deskundige gezondheidszorg en de Queen Mary University of London (QMUL) maakt deel uit van de prestigieuze Russell Group-vereniging in het Verenigd Koninkrijk (VK). Russell Group-universiteiten hebben lokaal, in het VK en over de hele wereld enorme sociale, economische en culturele gevolgen.

QMUL, voorheen bekend als Barts en The London School of Medicine and Dentistry, is een toonaangevende medische school. Barts en The London zijn ontstaan uit het oudste ziekenhuis van Europa, St Bartholomew's (bekend als 'Barts') dat werd opgericht in 1123, en de eerste medische school van Engeland, The London, die in 1785 werd geopend.

Het QMUL Malta MBBS-programma is identiek aan het programma dat in Londen wordt gegeven en u krijgt in Malta les van personeel van QMUL en lokale clinici die door de school zijn opgeleid.

Het eiland Gozo

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/17/175671_Clipboard03.jpg " alt=" 175671_Clipboard03.jpg " data-json=" {"author":"© ", "author_url":"","source":""}" />

QMUL Malta geopend in oktober 2019. De ultramoderne campus bevindt zich op het terrein van het algemeen ziekenhuis van Gozo en biedt toegang tot een 21e-eeuws anatomisch centrum. Gozo is een van de drie eilanden die samen de Republiek Malta vormen.

Het eiland is volledig tweetalig en zowel Engels als Maltees hebben een officiële status. Het heeft ook uitstekende verbindingen met Europa.

Malta heeft een duizelingwekkende geschiedenis van 7000 jaar: de eilanden hebben drie UNESCO-werelderfgoedlocaties (waaronder de hele Maltese hoofdstad Valletta). Meer recentelijk heb je Malta misschien op tv gezien: de eilanden bieden enkele van de prachtige locaties voor Game of Thrones.

Collegegeld

32.000 € per jaar.

Aanmeldingsprocedure

Kandidaten solliciteren rechtstreeks bij de universiteit , niet via het standaard aanvraagsysteem van het VK, UCAS.

Locaties

Locaties
  • Queen Mary University of London – MALTA CAMPUS Institute of Health Science Education – Faculty of Medicine and Dentistry Triq l-Arċisqof Pietru Pace Victoria Gozo, Malta Europe, VCT 2520, Victoria

  • Garrod Building, Turner Street, Whitechapel , E1 2AD, London

Vragen