Keystone logo
Queen's University of Belfast - Medical Faculty MSc Industriële Farmacie
Queen's University of Belfast - Medical Faculty

MSc Industriële Farmacie

Belfast, Verenigd Koninkrijk

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 8.360 / per year

Op de campus

Invoering

Queen's University Belfast heeft een dynamisch nieuw MSc-programma ontwikkeld voor studenten die op zoek zijn naar een loopbaan in de wereldwijde farmaceutische industrie. De nieuwe MSc in Industrial Pharmaceutics zal afgestudeerden voorbereiden met de expertise en vaardigheden die nodig zijn voor werk in een industrie die naar schatting $ 1,2 biljoen waard is. Industriële farmacie speelt een cruciale rol bij de ontwikkeling, validatie en productie van nieuwe medicijnen, waarbij de veiligheid en kwaliteit ervan wordt gewaarborgd, en MSc-afgestudeerden zullen in alle stadia van de medicijnontwikkelingspijplijn kunnen profiteren van werkgelegenheid.

De School of Pharmacy van Queen's heeft een uitstekende wereldwijde reputatie en staat hoog aangeschreven voor zowel onderwijs als onderzoek. Actieve onderzoeksgebieden binnen de school zijn onder meer medicijnafgifte en biomaterialen, infectie en antimicrobiële resistentie, nanogeneeskunde en biotherapeutica, en farmaceutische materiaalwetenschap en formulering.

Hoogtepunten industriële farmacie

Faciliteiten van wereldklasse

De School of Pharmacy van Queen's wordt erkend als een toonaangevend centrum voor farmacieonderwijs en -onderzoek in het VK, en staat consequent bovenaan of bijna bovenaan de ranglijsten voor het onderwerp.

Studenten ervaring

De school heeft sterke internationale banden en een grote gemeenschapszin.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen