Keystone logo
Queen's University Belfast BSc Biomedische wetenschappen
Queen's University Belfast

BSc Biomedische wetenschappen

Belfast, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.100 / per year *

Op de campus

* voor Noord-Ierland, £ 9.250 voor Engeland, Schotland of Wales, £ 21.400 voor internationaal

Invoering

Met onze graad Biomedische Wetenschappen kun je de wetenschappen die verband houden met de geneeskunde verkennen en in het bijzonder de specialistische disciplines van de diagnostische biomedische wetenschappen zoals die wordt beoefend in laboratoria voor gezondheidsdiensten. Onze graad is geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science en is bedoeld voor studenten die een carrière in diagnostische laboratoriumwetenschap willen nastreven als biomedische wetenschappers binnen de NHS, onderzoeks- of managementcarrières in de farmaceutische industrie of academisch onderzoek.

Hoogtepunten Biomedische Wetenschappen

Wereldwijde kansen

  • De school heeft contacten gelegd met twee universiteiten in de VS - de Universiteit van Nevada in Reno en de Universiteit van Vermont, waar verschillende studenten de kans krijgen om een jaar tussen het tweede en laatste jaar in hun onderzoekslaboratoria te werken.

Professionele accreditaties

  • Deze graad, die is geaccrediteerd door het Institute of Biomedical Science, is bedoeld voor studenten die een carrière in diagnostische laboratoriumwetenschappen willen nastreven als biomedische wetenschappers binnen de NHS, onderzoek en ontwikkeling of managementcarrières in de farmaceutische industrie en / of academisch onderzoek.

Faciliteiten van wereldklasse

  • De school heeft uitstekende onderzoeksfaciliteiten en sterke banden met klinische afdelingen.

Internationaal gerenommeerde deskundigen

  • Onze docenten bestaan uit enthousiaste docenten met onderzoek van wereldklasse in de biomedische wetenschappen. Professionele biomedische wetenschappers van NHS-laboratoria leveren ook een belangrijke bijdrage aan de opleiding.
Ervaring van studenten

“De kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie aan Queen'a is van onschatbare waarde geweest. Door de mogelijkheid om samen te werken met vooraanstaande academici in mijn laatste jaar Honours-project, heb ik de vaardigheden kunnen ontwikkelen die mij zullen helpen in mijn toekomstige carrière als biomedisch wetenschapper in de NHS. "

James Allen
BSc (Hons) afgestudeerde biomedische wetenschappen, 2018


RAEng_Publications / Pixabay

engineer, engineering, biomedical

Collegegeld

Noord-Ierland (NI) £ 4.530
Engeland, Schotland of Wales (GB) £ 9.250
Andere (niet-VK) EU * TBC
Internationale £ 21.400

Hoe aan te vragen

Aanvragen voor toelating tot voltijdse undergraduate- en sandwichcursussen aan de universiteit moeten normaal gesproken worden ingediend via de Universities and Colleges Admissions Service (UCAS).

Wanneer toepassen

UCAS begint met het verwerken van aanvragen voor deelname in het najaar van 2021 vanaf 1 september 2020.

Advies sluitingsdatum: 15 januari 2021 (18.00 uur). Dit is de deadline voor 'gelijke behandeling' voor deze cursus.

Aanvragen van Britse en EU-studenten na deze datum worden in de praktijk door Queen's overwogen voor deelname aan deze cursus gedurende de rest van de aanvraagcyclus (30 juni 2021), afhankelijk van de beschikbaarheid van plaatsen.

Aanvragen van internationale (niet-VK / EU) studenten worden normaal door Queen's in overweging genomen voor deelname aan deze cursus tot 30 juni 2021. Als je je aanmeldt voor deelname aan 2021 na deze deadline, word je automatisch opgenomen in Clearing.

Aanvragers worden aangemoedigd om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen, aangezien dit consistent is met een zorgvuldige en weloverwogen keuze van instellingen en cursussen.

De instellingscode voor Queen's is QBELF en de instellingscode is Q75.

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Beurzen en financiering

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen