Keystone logo
RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

RCSI Bahrain/Medical University Of Bahrain

Invoering

Het Royal College of Surgeons in Ireland - Medical University of Bahrain, of Royal College of Surgeons in Ireland Bahrain, is een universiteit van het Royal College of Surgeons in Ierland, die in 1784 in Dublin, Ierland werd opgericht. Royal College of Surgeons in Ierland Bahrein heeft ook een vergunning van de Higher Education Council in het Koninkrijk Bahrein als een onafhankelijke particuliere universiteit, en is, net als zijn tegenhanger in Dublin, een non-profit instelling voor gezondheidswetenschappen die zich richt op onderwijs en onderzoek om positieve verandering te stimuleren op alle gebieden van menselijke gezondheid wereldwijd.

Met een lange geschiedenis in het opleiden van Bahreinse studenten, werd Royal College of Surgeons in Ierland uitgenodigd om een eigen campus op het eiland op te zetten en de universiteit opende officieel haar deuren voor een cohort van 28 medische studenten in 2004. Vandaag is het doel: gebouwde campus - met een groot aantal lesruimten, laboratoria, kantoren, een bibliotheek, een restaurant, een toegewijd centrum voor studentenondersteuning en uitgebreide sport- en recreatievoorzieningen - is de thuisbasis van meer dan 1.300 studenten in medische scholen; Verpleegkunde en vroedkunde en postdoctorale studies en onderzoek.

Door het aanbieden van hoogwaardig transnationaal onderwijs dat is afgestemd op drie continenten, wordt Royal College of Surgeons in Ierland Bahrein over de hele wereld erkend voor het produceren van praktijkgerichte afgestudeerden die kunnen strijden om internationale plaatsen. De universiteit is ook gericht op het ontwikkelen van origineel onderzoek en ontwikkeling in de gezondheids- en biomedische wetenschappen in overeenstemming met de vereisten van de regio.

Locaties

  • Al Sayh

    Al Sayh, Bahrein

    Vragen