Keystone logo
Rocky Vista University

Rocky Vista University

Rocky Vista University

Invoering

Rocky Vista University (RVU) werd opgericht in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is een snelgroeiende instelling met twee locaties en twee staten. Rocky Vista University heeft een speciale missie: onderwijs in de gezondheidszorg bieden en studenten inspireren om met mededogen, integriteit en uitmuntendheid te dienen.

Rocky Vista University heeft studenten in staat gesteld die unieke vaardigheden en ervaringen inbrengen om bij te dragen aan onze leergemeenschap. Door middel van rigoureuze academische programma's, en met de hulp van gewaardeerde docenten, leren onze studenten de juiste vragen te stellen, naar antwoorden te luisteren en problemen op te lossen met hun handen en hun geest.

Rocky Vista University is er trots op lid te zijn van de Medforth-schoolfamilie. Rocky Vista University is sinds februari 2019 eigendom van Medforth Global Healthcare Education Group en sinds juli 2020 is de aan Medforth gelieerde, University Support Services gecontracteerd om bepaalde niet-academische administratieve diensten te verlenen aan Rocky Vista University .

Locaties

  • Parker

    South Chambers Road,8401, 80134, Parker

    Vragen