
MSc in
Klinische voeding MS Rosalind Franklin University of Medicine and Science

Beurzen
Invoering
De Master of Science in Clinical Nutrition bereidt studenten voor om hun praktijk op het gebied van klinische voeding voort te zetten met behulp van evidence-based voedingskennis en professionele vaardigheden in kritisch denken, leiderschap en communicatie. Het programma is bedoeld voor diëtisten en professionals in de gezondheidszorg die patiënten een hoog niveau van zorg willen bieden en professionele groei nastreven.
Voedingsprogramma's via het College of Health Professions zijn ontworpen om onze studenten in staat te stellen een concurrentievoordeel te behalen voor functies in administratie, klinische diëtetiek (alleen voor RDN's), voedingseducatie, trainingsprogramma's voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg, de voedings- en welzijnsindustrie en onderzoek. Elk programma biedt de flexibiliteit die bij uw leven past - waardoor u tot 5 jaar vanaf de datum van inschrijving voor het programma aan alle diplomavereisten kunt voldoen.
Over de school
Vragen
Vergelijkbare cursussen
BSc (Hons) Gezondheid, lichaamsbeweging en voeding
- Lincoln, Verenigd Koninkrijk
MS in Oefening en Nutrition Science
- Tampa, Verenigde Staten
B.Sc. in diëtetiek
- Budapest, Hongarije