Keystone logo
Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Roseman University of Health Sciences

Invoering

Roseman University of Health Sciences is een non-profit, particuliere instelling voor hoger onderwijs die de volgende generatie van niet-gegradueerde en afgestudeerde gezondheidswerkers opleiden die dienen, samenwerken en nieuwe normen stellen in hun gemeenschappen en beroepen.

Met campussen in Henderson en Summerlin (Las Vegas), Nevada en South Jordan, Utah, bestaat de universiteit uit het College of Dental Medicine, dat een residentie voor gevorderd onderwijs in orthodontie en dentofaciale orthopedie / MBA biedt, een residentie voor gevorderd onderwijs in algemene tandheelkunde, en een doctor in de tandheelkunde; College of Pharmacy, met een doctor in de farmacie en professionele permanente educatie; College of Nursing, met een Bachelor of Science in Nursing, versnelde Bachelor of Science in Nursing en Master of Science in Nursing / Family Nurse Practitioner; en een op de gezondheidszorg gericht MBA-programma.

Roseman University of Health Sciences zal ook een doctor in de geneeskunde aanbieden via haar College of Medicine, zodra deze is geaccrediteerd. Meer dan 6.500 afgestudeerden van Roseman zorgen voor patiënten, doen onderzoek en houden zich bezig met volksgezondheid en beleid in Nevada, Utah en het hele land. De Northwest Commission accrediteert Roseman University op hogescholen en universiteiten regionaal.

Roseman University of Health Sciences bevordert de gezondheid en het welzijn van de gemeenschappen die we bedienen door huidige en toekomstige generaties gezondheidswerkers op te leiden, onderzoek te doen en patiëntenzorg te bieden. We streven actief naar partnerschappen en voorkeuren die in lijn zijn met onze missie en werken eraan om een omgeving te creëren die zowel interne als externe samenwerking bevordert om optimale resultaten te bereiken en we zetten ons in voor verantwoord fiscaal beheer bij alle inspanningen.

Locaties

 • South Jordan

  South River Front Parkway,10920, 84095, South Jordan

  • Henderson

   Sunset Way,11, 89014, Henderson

   • Las Vegas

    Discovery Drive,10530, 89135, Las Vegas

    Vragen