Keystone logo
Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Saint Martin’s University

Invoering

Saint Martin's University in Lacey, Washington is een van de 14 Benedictijnse hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten en Canada, en de enige ten westen van de Rocky Mountains. Opgericht in 1895 door monniken van de rooms-katholieke Orde van Sint-Benedictus, is onze identiteit als universiteit geworteld in onze katholieke, benedictijnse traditie. Saint Martin's is lid van de Independent Colleges of Washington.

Geleid door de principes van de Katholieke Intellectuele Traditie, tracht Saint Martin's University academische strengheid en excellentie te verenigen met moreel denken en sociale verantwoordelijkheid - hoger onderwijs dat het algemeen welzijn dient en bevordert - hoger onderwijs dat levens tracht te transformeren door problemen aan te pakken van geloof, rede, dienstbaarheid en gemeenschap. We komen samen, docenten, medewerkers en studenten, om een gemeenschap van individuen te vormen die leren een zinvol leven te leiden. Heiligen denken, bidden, dienen, spelen en leven met hart.

Snelle feiten

 • Inschrijving undergraduate (ongeveer): 1300
 • Inschrijving voor afgestudeerden (ongeveer): 250
 • Op de campus vertegenwoordigde nationaliteiten: 19
 • Faiths vertegenwoordigd op de campus: 20+
 • Profiel eerste jaar (ingang 2018)
  • Percentage katholieke studenten: 45%
  • Percentage studenten dat zich identificeert als etnisch divers: 59%
  • Percentage studenten dat als eerste in hun gezin naar de universiteit gaat: 35%
  • Percentage studenten met behoefte die financiële steun of hulp ontvangen: 97%

De Orde van Sint-Benedictus

De charisma's van Community en Balance worden op unieke wijze gedemonstreerd en bevorderd in benedictijnse spiritualiteit:

St. Benedictus riep zijn monniken op tot een gemeenschap - een gedeeld leven van gebed, werk en studie. Benedictus was ervan overtuigd dat alles wat we moeten leren over God liefhebben, elkaar liefhebben en onszelf liefhebben, wordt gedaan in de context van gemeenschap. Benedictijnse gemeenschap, hoewel het tegengif voor individualisme, heeft altijd een eerbied voor uniciteit. Door ontwerp staan we schouder aan schouder met mensen die eigenlijk heel anders kunnen zijn dan wijzelf - dit wordt gezien als een pluspunt - geen belemmering.

Het evenwicht tussen het leven van de geest en het leven van de geest en het lichaam is beslist benedictijner. De Regel van Sint-Benedictus verdeelt duidelijk tijd voor gebed, werk en studie voor alle leden van de gemeenschap. Dit benedictijnse evenwicht wordt weerspiegeld in onze kernthema's Geloof, Rede en Service. Bij Saint Martin's streven we ernaar om de hele persoon te koesteren en te ontwikkelen door middel van uitstekende en geïntegreerde academische, spirituele, atletische en andere co-curriculaire programma's.

Ons doel is om studenten af te studeren die een levenslange passie voor leren hebben, toegewijd zijn aan het ontwikkelen van hun spirituele zelf en een tastbare toewijding hebben aan dienstverlening die ernaar streeft een vreedzame en sociaal rechtvaardige orde in onze wereld te vestigen.

accreditatie

Saint Martin's University is een uitgebreide instelling die programma's voor niet-gegradueerden en afgestudeerden aanbiedt. Saint Martin's, opgericht in 1895, is het educatieve apostolaat van de Sint-Martinusabdij, een benedictijns klooster van de rooms-katholieke kerk, wiens leden bidden, werken en samenleven op de campus van de universiteit.

Saint Martin's University is regionaal geaccrediteerd door de Northwest Commission on Colleges and Universities. Accreditatie van een instelling voor hoger onderwijs door de Northwest Commission on Colleges and Universities geeft aan dat het voldoet aan of overtreft criteria voor de beoordeling van institutionele kwaliteit geëvalueerd door middel van een peer-review proces. Een geaccrediteerde hogeschool of universiteit is er een die over de nodige middelen beschikt om haar doel te bereiken door middel van passende onderwijsprogramma's, die dit in wezen doet en redelijke bewijzen levert dat zij dit in de nabije toekomst zal blijven doen. Institutionele integriteit wordt ook aangepakt door middel van accreditatie.

Accreditatie door de Northwest Commission on Colleges and Universities is niet gedeeltelijk, maar geldt voor de instelling als geheel. Als zodanig is het geen garantie voor elke aangeboden cursus of programma of de competentie van individuele afgestudeerden. Het biedt eerder een redelijke mate van zekerheid over de kwaliteit van de kansen die beschikbaar zijn voor studenten die de instelling bezoeken.

Onze undergraduate civiele techniek en werktuigbouwkundige programma's zijn geaccrediteerd door de Engineering Accreditation Commission van ABET; onze onderwijsprogramma's zijn geaccrediteerd door de Washington State Board of Education en de Council for the Accreditation of Educator Accreditation (CAEP); onze sociale werkprogramma's zijn geaccrediteerd door de Council on Social Work Education (CSWE); onze School of Business is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie van Business Schools and Programs (ACBSP); het verpleegprogramma is lid van de American Association of Colleges of Nursing (AACN); het RN to BSN-programma is goedgekeurd door de Washington State Nursing Care Quality Assurance Commission; de baccalaureaat opleiding in verpleegkunde aan de Saint Martin's University is geaccrediteerd door de Commissie voor Collegiate Nursing Education.

De universiteit is lid van de American Association of Colleges 'Association of Higher Education, Council for Independent Colleges, Council for the Advancement and Support of Education, Independent Colleges of Washington, National Catholic Education Association, Northwest Association of Private Colleges and Universities, Washington Vrienden van hoger onderwijs, serviceleden Opportunity Colleges en American Association of Benedictine Colleges and Universities.

De studieprogramma's van Saint Martin's University zijn goedgekeurd door de State Approving Agency (HECB / SAA) van de Washington State Higher Education Coordinating Board voor de inschrijving van mensen die in aanmerking komen voor educatieve voordelen onder titel 38 en titel 10. Deze school is volgens de federale wetgeving geautoriseerd om niet-immigranten in te schrijven buitenaardse studenten.

Saint Martin's University behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen die zij nodig acht in procedures, beleid, kalenders, curriculum, algemene academische programma's of majors en kosten.

Initiatieven

Om aan de voortdurende behoeften van de Sint-Martinusgemeenschap te voldoen, werkt het Office of Institutional Advancement hard om deze dromen tot leven te brengen. Door gecoördineerde inspanningen en samenwerking worden campagnes opgezet rond de initiatieven die door onze raad van bestuur zijn opgezet om de gemeenschap van Sint Maarten de middelen te geven die nodig zijn om te blijven voldoen aan de verwachtingen van onze studenten.

Wetenschappelijk initiatief

Om te voldoen aan de toenemende behoeften van studenten die STEM-graden zoeken, sluit Saint Martin's University zich aan bij een nationale beweging om de Amerikaanse afgestudeerden in wetenschap en wiskunde te vergroten met onze Science Initiative-campagne. De staat Washington heeft een van de hoogste concentraties STEM-banen in het land, maar we zijn een van de laagste staten voor het produceren van deze afgestudeerden. Het nieuwe wetenschappelijke gebouw van Saint Martin wordt strategisch gelegen naast Cebula Hall en de Panowicz Foundry, waardoor een STEM-driehoek op de campus ontstaat.

Engineering Initiative

Het Engineering Initiative was een succesvolle campagne om de faciliteiten van de School of Engineering te verbeteren. Voltooid in respectievelijk 2012 en 2016, Cebula Hall en het Panowicz Industrial Lab huisvest de technische laboratoria van Saint Martin en biedt unieke samenwerkingswerkomgevingen voor studenten om hun educatieve ervaring te maximaliseren.

Initiatief 125e verjaardag

Ter ere van het 125-jarig bestaan van Saint Martin's University kondigen we met trots een alomvattend fondsenwervingsinitiatief aan om de komende 125 jaar bij Saint Martin's te helpen financieren en ondersteunen. Vanaf eind 2019 viert Saint Martin's University tal van evenementen waarbij alumni, supporters, huidige studenten, medewerkers en docenten worden betrokken om de ondersteuning van de uitgebreide campagne te vergemakkelijken.

Leiderschap

Wij, de faculteit, het personeel, de trustees en de administratie van de Saint Martin's University beloven onze studenten niets minder dan het allerbeste onderwijs te bieden, dat holistisch van aard is en een samenwerkings- en integratieve benadering heeft.

Saint Martin's University is een inclusieve gemeenschap van studenten en denkers, geworteld in traditie en geïnspireerd op vooruitgang. Geïnformeerd door de katholieke intellectuele traditie, streeft de Saint Martin's University ernaar om academische strengheid en excellentie te verenigen met moreel denken en sociale verantwoordelijkheid: hoger onderwijs dat het algemeen welzijn dient en bevordert. Geleid door onze benedictijnse waarden, omarmt Saint Martin's het ideaal van evenwicht: dat onderwijs omvat het ontwikkelen van de hele persoon - de geest en lichaam, hart en ziel.

Als katholiek en benedictijner heeft Sint-Maarten de kans en de plicht om de volgende generatie leiders op te leiden tot bewuste wereldburgers, die wijsheid en mededogen kunnen tonen in denken en handelen.

Hier bij Saint Martin leren de studenten om een positief verschil te maken in hun leven en in dat van anderen. In hun studies en activiteiten buiten het klaslokaal, zijn ze gemachtigd om een leven lang leren en presteren na te streven.

Wij, de faculteit, het personeel, de beheerders en de administratie van de belofte van Saint Martin om onze studenten niets minder dan het allerbeste onderwijs te bieden.

Missie

Saint Martin's University is een katholieke benedictijnse instelling voor hoger onderwijs die studenten in staat stelt een leven lang leren en presteren na te streven op alle gebieden van menselijke inspanningen. De studenten van Sint Maarten leren een positief verschil te maken in hun leven en in dat van anderen door interactie van geloof, rede en dienstbaarheid. De universiteit eert zowel de heiligheid van het individu als de betekenis van gemeenschap in de voortdurende reis van worden.

Context

Saint Martin's University , opgericht in 1895, is de educatieve missie van Saint Martin's Abbey, een katholiek benedictijns klooster, waarvan de leden bidden, werken en samenleven op de universiteitscampus. De fysieke schoonheid van de 300 hectare grote campus van Saint Martin weerspiegelt de rijke intellectuele en spirituele aard van zijn aanwezigheid in de Pacific Northwest.

Essentiële kenmerken van het universitaire leven worden geanimeerd door zijn benedictijnse identiteit en zijn deelname aan de eeuwenoude tradities van het katholieke intellectuele denken en het zoeken naar waarheid.

Zo onderscheidt de universiteit studenten en begeleidt hen naar het bereiken van academische excellentie. Superieur onderwijs is de verwachte norm. Geworteld in de lange traditie van de vrije kunsten, cultiveert het universitaire curriculum creativiteit en het vermogen om te communiceren en ideeën na te jagen; kritisch denken en onafhankelijk onderzoek; academische vaardigheid; de vorming van gezonde ethische oordelen; en dienstbaarheid aan de mensheid.

De universiteit weerspiegelt de benedictijnse deugd van gastvrijheid en verwelkomt en zoekt studenten niet alleen uit de Pacific Northwest, maar ook uit andere delen van de natie en de wereld op haar hoofd- en uitbreidingscampussen. Saint Martin's schatten personen van alle leeftijden, religies en nationaliteiten omdat het kennis van verschillende standpunten en een waardering van alle culturen stimuleert.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Saint Martin's University 5000 Abbey Way SE Lacey, WA 98503-3200, 98503-3200, Lacey

Vragen