Keystone logo
Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Samuel Merritt University

Invoering

Met zijn sterke academici, uitstekende faculteit, ultramoderne faciliteiten en diepe toewijding aan de gemeenschap, heeft Samuel Merritt University een rijke traditie in het opleiden van bekwame en medelevende gezondheidswerkers.

De ervaring van zorg transformeren

Samuel Merritt University is een integraal onderdeel van de patiëntenzorg in Noord-Californië. We zijn een van de grootste opvoeders van geregistreerde verpleegsters in Californië. Veel fysiotherapeuten en ergotherapeuten, doktersassistenten en podotherapeuten die zorg verlenen in de regio, zijn afgestudeerd aan onze programma's. SMU is aangesloten bij Sutter Health, een netwerk zonder winstoogmerk dat uitgebreide gezondheidszorg biedt in meer dan 100 gemeenschappen in Noord-Californië.

Aan de Samuel Merritt University krijgen studenten gepersonaliseerde instructies en doen ze al vroeg in hun programma praktische klinische ervaring op. Vroegtijdige klinische blootstelling is naar onze mening de sleutel tot het trainen van studenten in de technische vaardigheden en de juiste redenering die nodig zijn om zorg te verlenen en hen voor te bereiden op het transformeren van de zorgervaring in diverse gemeenschappen.

Locaties

  • Oakland

    Telegraph Avenue,3100, 94609, Oakland

    Vragen