Keystone logo
South Baylo University

South Baylo University

South Baylo University

Invoering

Word lid van een opwindend beroep in de gezondheidszorg

South Baylo University is een graduate school voor oosterse geneeskunde in Los Angeles en Anaheim, Californië. Opgericht in 1977, biedt het master- en doctoraatsprogramma's met volledige accreditatie in acupunctuur en oosterse geneeskunde.

 • Master of Science in acupunctuur en oosterse geneeskunde (MSAOM)
 • Doctor in de acupunctuur en oosterse geneeskunde (DAOM)

Waarom kiezen voor South Baylo University ?

Geschiedenis en reputatie

South Baylo University , opgericht in 1977, is een van de oudste en meest gerenommeerde graduate schools voor het opleiden van acupunctuur en oosterse artsen in de Verenigde Staten.

Al meer dan veertig jaar South Baylo University voor het verstrekken van medisch onderwijs van de hoogste kwaliteit, waarbij ze oude kunst toepassen op de wetenschap van genezing.

locaties

South Baylo University heeft twee campussen in de stad Anaheim en de stad Los Angeles in Zuid-Californië.

De Anaheim-campus ligt op slechts vijf minuten van Disneyland en 20 minuten van het strand. De campus van Los Angeles ligt midden in de stad en op slechts tien minuten van de Hollywood Walk of Fame, The Staples Center, Dodger Stadium, Koreatown en Chinatown.

Klinische training

South Baylo University heeft twee universitaire klinieken in Anaheim en Los Angeles. Universitaire klinieken beheren meer dan een dozijn behandelkamers voor patiënten. Meer dan 15 hoog opgeleide en ervaren klinieksupervisors behandelen patiënten en geven les aan stagiaires. SBU stagiaires worden opgeleid in klinieken met veel klinische ervaring onder toezicht van kliniekbegeleiders.


Meertalige opleidingen

South Baylo University biedt een geaccrediteerd masterprogramma in het Engels, Koreaans en Chinees en een geaccrediteerd doctoraat in het Engels en Koreaans. Onze hooggekwalificeerde faculteits- en kliniekbegeleiders leiden onze studenten op door middel van kwaliteitsonderwijs, onderzoek en patiëntenzorg.
Missie

De missie van South Baylo University is om de kennis van acupunctuur en oosterse geneeskunde uit te breiden en de gemeenschap te dienen door middel van kwaliteitsonderwijs, onderzoek en patiëntenzorg.

Waarde

De waarden van de South Baylo University School of Oriental Medicine is om harmonie te beschouwen als de prominente waarde ervan, een voorbeeld van harmonie van lichamelijke functies, harmonie van geest en lichaam en harmonie van leven en natuur. Deze worden beschouwd als de grondbeginselen van oosterse geneeskunde en holistische gezondheidszorg.

Doel

Het doel van de South Baylo University School of Oriental Medicine is het bevorderen van een goede gezondheid en welzijn door middel van onderwijs, onderzoek en klinische praktijk.

Educatieve doelen

Om haar missie te vervullen, South Baylo University zich in voor de volgende doelen:

 • Om studenten met kennis en vaardigheden in AOM voor te bereiden om te slagen in een zorgomgeving.
 • Effectieve en hoogwaardige patiëntenzorg bieden via AOM en integratieve gezondheidszorg.
 • Om onderzoek, wetenschappelijke activiteiten en professionele ontwikkeling te bevorderen en vooruit te helpen.
 • Studenten voorbereiden om leiders te worden in de gemeenschap en in hun beroep.

Locaties

 • Anaheim

  1126 North Brookhurst Street , 92801, Anaheim

 • Los Angeles

  2727 West 6th Street , 90057, Los Angeles

Opleidingen

  Instelling biedt ook:

  Vragen