Keystone logo
Seton Hall University M.S. in Ergotherapie
Seton Hall University

M.S. in Ergotherapie

South Orange, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

USD 1.520 / per credit

Op de campus

Invoering

Ergotherapeuten (OT's) helpen hun cliënten verloren vaardigheden terug te winnen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en ten volle van het leven te genieten. Dat werk kan vele vormen aannemen - van het helpen van kinderen met ontwikkelingsstoornissen tot het helpen van een patiënt bij het opnieuw leren van dagelijkse taken na een beroerte, tot het werken met mensen met lichamelijke en geestelijke beperkingen.

Onze Master of Science in Occupational Therapy (M.S.O.T.) is de eerste masteropleiding in zijn soort in New Jersey en heeft al honderden studenten gevormd tot competente huisartsen.

Dankzij onze unieke combinatie van academische kennis en klinische ervaring ben je goed voorbereid om aan de slag te gaan in deze bloeiende gezondheidszorg. Onze studenten ergotherapie doen het uitzonderlijk goed op het NBCOT-examen (National Board for Certification in Occupational Therapy) en velen van hen hebben al een baan als ergotherapeut voordat ze zijn afgestudeerd.

Waarom een Master of Science in Ergotherapie (MSOT)?

Het behalen van een MSOT bereidt je voor op een lonende carrière in de gezondheidszorg, waarbij je je richt op het helpen van mensen bij het herwinnen of verbeteren van hun dagelijkse leef- en werkvaardigheden. Deze graad omvat essentiële aspecten zoals de evaluatie van ergotherapie, het naleven van de ergotherapiecode en het beheersen van het curriculum van de ergotherapiepraktijk. Het OT-programma legt de nadruk op praktische vaardigheden, kritisch denken en ethisch handelen en bereidt afgestudeerden voor op diverse omgevingen. Carrièrekansen variëren van ziekenhuizen en scholen tot privépraktijken, met een sterke vraag naar bekwame professionals op dit gebied.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen