Keystone logo
Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine

Invoering

We voelen ons zeer vereerd met uw interesse om het International Education College, Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine via internet te leren kennen.

Als een van de eerste vier TCM hogescholen in China, is de Shanghai University Of Traditional Chinese Medicine gericht op onderzoek, specialiteit en openheid. Momenteel studeren hier ongeveer 10.000 studenten, waaronder ongeveer 1.200 langdurige internationale studenten uit meer dan 40 landen aan het International Education College. Bovendien komen bijna 1.000 internationale studenten voor een korte studie of klinische stage. Het College biedt tolken aan die Engels, Frans, Japans en Koreaans spreken.

U heeft tal van redenen om voor ons te kiezen. Ten eerste is de Chinese geneeskunde geworteld in Chinese wijsheid en kan ze de menselijke gezondheid ten goede komen. Ten tweede hebben we een rijke ervaring in internationaal onderwijs en ISO-gecertificeerde kwaliteitszorg. Ten derde hebben we goed gekwalificeerd onderwijzend personeel, waaronder vooraanstaande professoren in Shanghai en in heel China, vooraanstaande TCM artsen en uitstekende leraren. Ten vierde bieden we een verscheidenheid aan cursussen, waaronder nationale kwaliteitscursussen, Shanghai-kwaliteitscursussen, een reeks klassikale lezingen geproduceerd in video's van hoge kwaliteit, lezingen van TCM klassiekers en cursussen over de diepgaande Chinese cultuur. Last but not least beschikt de universiteit over tertiaire ziekenhuizen van het hoogste niveau voor klinische praktijk. Academische basis, leermiddelen en efficiënt management kunnen voldoen aan uw vraag naar TCM studie en helpen bij het oplossen van problemen of problemen in uw leven en studie.

Wij geloven dat onze educatieve dienst zal bijdragen aan de internationalisering van TCM en uw droom zal vervullen.

We kijken ernaar uit om onze inspiratie met u te delen. We staan klaar om je te verwelkomen!

Locaties

  • Pudong

    Dong Yuan Lu, , Pudong

    Vragen