Keystone logo
© ©Siena Heights University
Siena Heights University

Siena Heights University

Siena Heights University

Invoering

Siena Heights University is een katholieke universiteit opgericht in 1919 en gesponsord door de Adrian Dominican Sisters. Siena Heights, dat een diverse gemeenschap van traditionele en werkende volwassen studenten inschrijft, is een gemengde instelling die is geaccrediteerd door de Higher Learning Commission en is opgericht in de liberale kunsttraditie en biedt associate's, bachelors en masters aan. Het hoofdkantoor van de universiteit is gevestigd in Adrian, Michigan, met centra voor het voltooien van diploma's in Dearborn, Southfield, Benton Harbor, Monroe, Battle Creek, Kalamazoo, Lansing, Jackson en Online.

Missie

De naam Siena eert St. Catharina van Siena, een 14e-eeuwse Italiaanse dominicaan die haar leven wijdde aan een zoektocht naar waarheid en sociale verantwoordelijkheid. Evenzo groeit de missie van de instelling - om studenten te helpen competenter, doelgerichter en ethischer te worden - uit de filosofie van Siena.

Doorheen haar geschiedenis heeft Siena Heights een trotse traditie opgebouwd van innovatieve antwoorden op uitdagende sociale behoeften. Oorspronkelijk een universiteit voor vrouwen die van plan waren leraar te worden, breidde Siena zijn aanbod in de loop der jaren uit en in de jaren vijftig werd het erkend als een van de 10 beste vrije kunstenscholen voor vrouwen van het land.

De missie van Siena Heights University , een katholieke universiteit opgericht en gesponsord door de Adrian Dominicaanse Zusters, is om mensen te helpen competenter, doelgerichter en ethischer te worden door middel van een onderwijs- en leeromgeving die de waardigheid van iedereen respecteert.

accreditatie

Higher Learning Commission

Naast de accreditatie van Siena Heights University door de Higher Learning Commission, zijn de volgende academische programma's geaccrediteerd door hun professionele organisaties:

  • BFA- en BA-programma's in de kunst zijn geaccrediteerd door de National Association of Schools of Art and Design (NASAD).
  • BSW in sociaal werk is geaccrediteerd door de Council for Social Work Education's Commission on Accreditation (CSWE).
  • De afdeling Onderwijs van de Siena Heights University krijgt accreditatie op het niveau van de initiële licentie van de Council for the Accreditation of Educator Preparation (CAEP).
  • De bacheloropleidingen verpleegkunde aan de Siena Heights University zijn geaccrediteerd door de Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE), 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791.
  • De masteropleiding verpleegkunde aan de Siena Heights University streeft naar initiële accreditatie door de Commission on Collegiate Nursing Education (CCNE), 655 K Street NW, Suite 750, Washington, DC 20001, 202-887-6791. Het aanvragen van accreditatie is geen garantie dat accreditatie wordt verleend.

Siena Heights is lid van de Association of Catholic Colleges and Universities, de Michigan Association of Colleges for Teacher Education, de Association of Independent Colleges and Universities of Michigan, de Michigan Colleges Foundation (MCF), de Council of Independent Colleges, de National Association of Intercollegiate Athletics, de Council for Opportunity in Education, de Association of Governing Boards, de National Association of College and University Business Officers en verschillende atletiekconferenties, waaronder de Wolverine-Hoosier Athletic Conference.

De universiteit is bevoegd om studenten voor te bereiden op lerarencertificering in Michigan en andere staten. Op verzoek kunnen studenten de universitaire accreditatie beoordelen op het kantoor van de vice-president voor academische zaken, Sacred Heart Hall, kamer 202, op de Adrian-campus.

Locaties

  • Adrian

    East Siena Heights Drive,1247, 49221, Adrian

Vragen