Keystone logo
Southern Cross University Bachelor in de ergotherapie
Southern Cross University

Bachelor in de ergotherapie

4 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 26.400

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Als je een technische carrière in de gezondheidszorg wilt die het leven van anderen kan transformeren door hen te helpen tastbare resultaten te bereiken, moet je dit diploma overwegen.

De Bachelor in de ergotherapie biedt je de expertise om mensen te ondersteunen om zelfstandig te wonen en deel te nemen aan dagelijkse activiteiten om hun welzijn te verbeteren. Je zult een scala aan klinische vaardigheden ontwikkelen in de ultramoderne faciliteiten van de universiteit, en je voorbereiden op werk in verschillende instellingen voor gezondheidszorg.

Afgestudeerden zijn werkzaam in een breed scala van instellingen, verbeteren van de prestaties van individuen door het aanpassen van omgevingen, activiteiten en apparatuur, om klanten te helpen een opeenvolging van doelen te bereiken.

Carrièremogelijkheden

Als ergotherapeut op verschillende gebieden, waaronder ouderenzorg, ziekenhuizen, gemeenschapsgezondheid, geestelijke gezondheidsdiensten, scholen, industriële omgevingen, privépraktijken en een verscheidenheid aan gezondheids-, onderwijs- en gehandicaptencentra en -diensten.

Professionele erkenning

De Bachelor in de ergotherapie is volledig erkend door Occupational Therapy Australia en de Occupational Therapy Council en is goedgekeurd door de Wereldfederatie voor ergotherapeuten. Afgestudeerden van geaccrediteerde bezigheidstherapieprogramma's komen in aanmerking voor nationale registratie. Afgestudeerden komen ook in aanmerking voor lidmaatschap van Occupational Therapy Australia.

Professionele plaatsing

Studenten kunnen in de vier jaar van hun studie tot 1.000 uur professionele plaatsing voltooien in verschillende omgevingen in instellingen zoals ouderenzorg, ziekenhuizen, gezondheidszorg voor gemeenschappen, geestelijke gezondheidszorg, basisscholen, industriële omgevingen, privépraktijken en een verscheidenheid aan gezondheid, onderwijs- en gehandicaptencentra en -diensten.

Voor stages met beroepservaring moeten studenten aan bepaalde voorwaarden voldoen voordat zij plaatsingen bijwonen. Voordat u voor deze cursus solliciteert, is het belangrijk dat u begrijpt wat deze vereisten zijn.

Grote studiegebieden

Om te voldoen aan de Australian Competency Standards voor beginnende ergotherapeuten, is deze cursus gestructureerd in overeenstemming met professionele lichaamsaanbevelingen. Alle studenten voltooien studies op de volgende gebieden:

Beroepsgebieden: ergotherapie theorie en praktijk; bezigheidstherapeutische beoordelingen en interventies gerelateerd aan biomechanische, sensorimotorische, psychosociale en cognitieve prestaties, activiteiten, betrokkenheid en participatie thuis, op school, op het werk en in de gemeenschap; beroepsmatige transities gedurende de levensduur; evaluatie van ergotherapieprogramma's; gezondheidsbevordering; en professionele ervaring / veldwerk.

Sociale wetenschappen: psychologie en sociologie voor gezondheidswetenschappen, Australisch gezondheidszorgsysteem, inheemse studies, onderzoeksmethoden, voeding in de gezondheidszorg en kleine bedrijven en ondernemerschap.

Biologische wetenschappen: anatomie, fysiologie, kinesiologie en neurowetenschappen.

De Bachelor in de ergotherapie omvat een embedded Allied Health Honours-programma voor in aanmerking komende studenten, die gelijktijdig tijdens de bacheloropleiding kunnen worden bestudeerd.

Evaluatiemethoden

In deze cursus worden verschillende beoordelingsmethoden gebruikt, waaronder meerkeuzetests, essay-stijlexamens, op scenario's gebaseerde leerstudies, zelfstudiepresentaties, debatten, schriftelijke opdrachten en testen van klinische vaardigheden. Voor elke eenheid zijn er 2 tot 5 beoordelingsitems.

Leer methodes

Onderwijsmethoden omvatten regelmatig face-to-face contact met wetenschappelijk personeel in lezingen, tutorials en klinische settings. Een mix van digitale media ondersteunt de lezingen, seminars en tutorials, met de nadruk op klein groepswerk, probleemgestuurd leren, reflectie en ervaringsleren geïntegreerd met theorie en onderzoek. De cursus heeft een sterke praktische focus die studenten in staat stelt een reeks klinische vaardigheden te ontwikkelen, waarbij theorie en praktijk worden geïntegreerd. Studenten krijgen klinische ervaring in een reeks zorgomgevingen gedurende de cursus, waar ze worden ondersteund door klinische docenten en facilitators.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MSc Occupational Therapy (Pre-registratie)
  • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
 • MSc in ergotherapie (pre-registratie)
  • Carlisle, Verenigd Koninkrijk
 • Diploma Ergotherapeut-assistent en Fysiotherapeut-assistent (OPTA)
  • Barrie, Canada
  • Online