Keystone logo
Southwest Institute Of Healing Arts

Southwest Institute Of Healing Arts

Southwest Institute Of Healing Arts

Invoering

Welkom bij Southwest Institute Of Healing Arts (SWIHA). Het is onze missie om individuen te inspireren om hun gaven en genade te ontdekken en hen te ondersteunen bij het delen van hun talenten met de wereld op een liefdevolle en winstgevende manier.

Bedankt dat je voor onze universiteit hebt gekozen als een manier om je droom van een vervullende en lucratieve carrière in holistische gezondheid en welzijn te volgen. Al meer dan twintig jaar biedt SWIHA onderwijs van de hoogste kwaliteit in een grote verscheidenheid aan geneeskundige kunsten. We weten dat meer dan de helft van onze nieuwe studenten zich inschrijft op basis van aanbevelingen van onze oud-studenten. We nodigen je uit om een rondleiding te plannen en te ontdekken waarom onze studenten en alumni niet kunnen wachten om het woord te verspreiden!

Onze campus ligt vlakbij het hart van Tempe, vlakbij de Arizona State University. We bevinden ons op loopafstand van restaurants, koffiehuizen, winkels en het openbaar vervoer, waaronder de Valley Metro Light Rail met treinen die elke 12-15 minuten aankomen.

Locaties

  • Tempe

    East Southern Avenue,1538, 85282, Tempe

    Vragen