Keystone logo
Spalding University Doctoraat ergotherapie
Spalding University

Doctoraat ergotherapie

Louisville, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 935 / per credit

Afstand leren

Invoering

Het Occupational Therapy Doctorate (OTD) programma van Spalding University aan de Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT) bereidt studenten voor op het voldoen aan de behoeften van deze tijd met meelevende actie, gebaseerd op de beste rehabilitatieprincipes en op bewijs gebaseerde praktijken door middel van gemeenschapsbereik, dienstverlening en onderzoek. De OTD biedt studenten de mogelijkheid om hun voorbereiding en toepassing van diepgaande kennis op het gebied van praktijkvaardigheden, onderzoeksvaardigheden, administratie, leiderschap, programma- en beleidsontwikkeling, belangenbehartiging, onderwijs en de toepassing van theorie te bevorderen.

OTD op instapniveau

Spalding University biedt het eerste volledig geaccrediteerde OTD-programma op instapniveau in de staat Kentucky, en is toegankelijk voor elke student met een bachelordiploma op welk vakgebied dan ook.

  • 3 jaar (36 maanden)
  • 9 trimesters
  • 110 credit-uren (84 didactische uren en 26 klinische uren)
  • 35 studenten per cohort

Post-professionele OTD

Deze postprofessionele opleiding is bedoeld voor erkende ergotherapeuten die willen doorstromen naar doctoraal niveau en wordt uitsluitend online aangeboden.

  • 30 credit-uren
  • Online-formaat
  • 4 trimesters + zelfgestuurde sluitsteen

Over ASOT

Auerbach School voor Ergotherapie (ASOT)

De Auerbach School of Occupational Therapy (ASOT) van Spalding University bereidt studenten voor op het voldoen aan de behoeften van de tijd met meelevende actie gebaseerd op de beste revalidatieprincipes en op bewijs gebaseerde praktijken door middel van gemeenschapsbereik, dienstverlening en onderzoek.

Nationale Raad voor Certificering in Ergotherapie

Afgestudeerden op instapniveau komen in aanmerking voor deelname aan het nationale certificeringsexamen voor de ergotherapeut, beheerd door de National Board for Certification in Occupational Therapy (NBCOT). Na succesvolle afronding van dit examen is de afgestudeerde bevoegd om de titel Ergotherapeut, Geregistreerd (OTR) te voeren. Bovendien hebben staten licentiestatus nodig om te kunnen oefenen; Staatslicenties zijn echter meestal gebaseerd op de resultaten van het NBCOT-certificeringsexamen. Om in aanmerking te komen voor het NBCOT-examen en een licentie te verkrijgen in de staat, moet een persoon ten minste een masterdiploma hebben van een door ACOTE geaccrediteerd ergotherapieprogramma.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen