Keystone logo
St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

St. Elizabeth College Of Nursing

Invoering

St. Elizabeth College Of Nursing is een tweejarige particuliere non-profitorganisatie die is opgericht en een Associate in Applied Science (AAS) in Nursing aanbiedt met curriculumplannen die zijn ontworpen om aan uw educatieve behoeften te voldoen. Met meer dan 3800 afgestudeerden bieden onze programma's de beste voorbereiding om te werken in de huidige zorgomgeving, een een-op-een relatie met de faculteit, ervaring met de beste technologie en de meest uitgebreide praktische klinische ervaring die momenteel beschikbaar is in een verpleegprogramma. .

Ons verpleegprogramma integreert theoretisch leren volledig met klinische ervaringen in een zorgzame omgeving. De verpleegcursussen omvatten directe patiëntenzorg gepland en begeleid door een lid van de faculteit met expertise op een bepaald verpleeggebied. Een van de sterke punten van het programma in St. Elizabeth is de klinische component die de theorie die tijdens de les is geleerd combineert met de feitelijke verpleegpraktijk, waardoor kennis onmiddellijk kan worden overgedragen en toegepast. St Elizabeth College of Nursing biedt ook een avond- / weekendprogramma. Dit programma is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van studenten die niet in staat zijn om lessen bij te wonen tijdens de traditionele doordeweekse uren.

De missie van St. Elizabeth College Of Nursing is om een sterke basis van theorie en verpleegpraktijk te bieden in een omgeving van academische excellentie die actief burgerschap en een verlangen naar levenslang leren bevordert. In de Franciscaanse traditie en waardengeest zet het College zich in om een zorgzame leeromgeving te creëren voor diverse studentenpopulaties.

De Middle States Commission heeft St. Elizabeth College Of Nursing on Higher Education geaccrediteerd.

Locaties

  • Utica

    Genesee Street,2215, 13501, Utica

    Vragen