Keystone logo
University of Strathclyde: Faculty of Science

University of Strathclyde: Faculty of Science

University of Strathclyde: Faculty of Science

Invoering

Aan de Faculteit Wetenschappen van de Universiteit van Strathclyde bieden we onze studenten onderwijs van hoge kwaliteit, gebaseerd op innovatief onderzoek, binnen een van de toonaangevende wetenschappelijke scholen in het Verenigd Koninkrijk. We staan op nummer 1 voor forensische wetenschap en op nummer 3 voor farmacologie en farmacie in het VK in de Complete University Guide 2024.

De faculteit bestaat uit 5 afdelingen:

 • Computer- en informatiewetenschappen
 • Wiskunde en statistiek
 • Fysica
 • Pure & Toegepaste Chemie
 • Strathclyde Instituut voor Farmacie en Biomedische Wetenschappen


Binnen de faculteit bieden we een breed scala aan postdoctorale cursussen en onderzoek
kansen die zijn ontworpen om u geavanceerde vaardigheden te bieden die relevant zijn voor de wereldwijde werkplek van vandaag.

Onze masterprogramma's, geleverd door onderzoekers van wereldklasse, bieden de mogelijkheid om een onschatbare postdoctorale kwalificatie te behalen die uw carrièrevooruitzichten zal verbeteren.

Er zijn mogelijkheden voor interdisciplinair onderzoek en studie, zowel binnen de faculteit als bij andere universitaire faculteiten en centra.

Als je ervoor kiest om wetenschap te studeren aan Strathclyde, word je onderdeel van een internationale gemeenschap van medewerkers en studenten uit meer dan 40 landen.

Onze faciliteiten zijn uitstekend, met goed uitgeruste, moderne laboratoria en onderwijsruimten, plus 24 uur per dag toegang tot een geavanceerd computerinformatienetwerk en een geavanceerde virtuele e-learningomgeving.

Locaties

 • Glasgow

  16 Richmond Street, , G1 1 XQ, Glasgow

  Opleidingen

   Instelling biedt ook:

   Vragen