Keystone logo
St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

St.Thomas Flight Centre

Invoering

De St. Thomas Flight Centre biedt persoonlijke, professionele vliegopleiding in een ontspannen en vriendelijke omgeving. Onze volwassen, toegewijd, carrière Flight instructeurs bieden u een breed scala aan vliegervaring. Of u geïnteresseerd bent in vliegende recreatief zijn of kiezen voor de luchtvaart als een carrière, kan de vliegschool u helpen bij het bereiken van je doelen.

De luchthaven is gelegen aan de snelweg # 3, 4 km ten oosten van Highbury Ave., op slechts 15 minuten ten zuiden van de snelweg # 401. Gemakkelijk bereikbaar, biedt het een uncongested vliegopleiding omgeving. School kantoren zijn gevestigd in het Flight Training Centre en op de grond schoolklassen worden gehouden op het terrein.

De St. Thomas Flight Centre biedt persoonlijke, professionele vliegopleiding in een ontspannen en vriendelijke omgeving. Onze volwassen, toegewijd, carrière Flight instructeurs bieden u een breed scala aan vliegervaring.

Opgericht in 1996, de St. Thomas Flight Centre biedt vliegopleiding van de Recreational Pilot Vergunning tot Commercial Pilot Licence en Multi-Engine Instrument Ratings. De Flight Centre is de status van "Private Career College" onder de Private Career Colleges act 2005 verleend, het verstrekken van volledige opleiding van commerciële piloten en instructeurs. Licentie # 103072.

Een vlucht trainingsprogramma zal worden aangepast aan uw schema aan te passen. Drie Klasse 1 instructeurs zijn beschikbaar om de vlieginstructeur en staart wiel kassa te leren zijn ook beschikbaar.

Waarom vliegen?

Maak het leven interessanter! Maak jezelf meer interessant! Word een pilot. Geniet van de sensatie van de grote onbekende. Leren om te vliegen is een uitdagende, lonende avontuur dat je horizon zal uitbreiden.

In aanvulling op het verwerven van nieuwe vaardigheden, vliegen is leuk, veilig en betaalbaar. Wat een geweldige manier om te reizen. Ervaar de vrijheid van het gaan waar je wilt, wanneer je wilt. Een weekend een dagje get-a-way of minder stressvol en meer plezier.

Carrièremogelijkheden breiden.

"Kijkend verder stroomafwaarts, moeten we nog aan de voorspelde tekort aan geschoold cockpitpersoneel aan te pakken -. De gelederen van de nieuwe leerling-piloten blijven aan de zachte kant als pensionering weefgetouwen voor hen in de plaats nu"

Rob Seaman WINGS Magazine november 2009 Vele St. Thomas Flight Centre afgestudeerden zijn entry-level posities bereikt in de commerciële luchtvaart .... Luchtfotografie, branddetectie, vracht- en personenvervoer en nevel piloot. Dedicated, full-time studenten kunnen hun Commercial Pilot Licence te bereiken in 12-18 maanden. Waar wordt u in die tijd?

Wij voldoen aan dromen of u wilt recreatief vliegen of uitgegroeid tot een Commercial Pilot.

Locaties

Locaties
  • 44989 Talbot Line, RR#3 , N5P 3S7, Saint Thomas

Vragen