Keystone logo
SUNY College of Optometry Doctor of Optometr (OD) PROGRAMMA
SUNY College of Optometry

Doctor of Optometr (OD) PROGRAMMA

New York, Verenigde Staten

0 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het professionele programma dat leidt tot de Doctor of Optometry (OD) aan het SUNY College of Optometry duurt vier jaar. Voorafgaande en staande opties zijn beschikbaar voor gekwalificeerde studenten.

Het curriculum integreert de biologische en visionaire basiswetenschappen die de basis vormen van de klinische praktijk, leert de grondbeginselen van de optometrische praktijk en ontwikkelt kritisch denken en de toepassing van evidence-based praktijk in de klinische zorg.

Patiëntenzorg begint al vroeg in het programma en wordt gedurende alle vier jaar voortgezet met toenemende verantwoordelijkheden onder toezicht van onze klinische faculteit in het University Eye Centre (UEC) en via externe stages van het vierde jaar met locaties in het hele land en in het buitenland.

De doelstellingen van het optometrieprogramma zijn afgestudeerde optometristen die deskundig, klinisch competent, professioneel en ethisch zijn. Daarnaast proberen we onze studenten voor te bereiden op de toekomst van de optometrische praktijk door hen kritisch te leren denken als levenslange leerlingen die de wetenschappelijke basis van het beroep begrijpen en de grondbeginselen van evidence-based practice toepassen op patiëntenzorg. Ons programma is ook ontworpen om mogelijkheden te bieden om het leren aan te passen aan de interesses van studenten over geavanceerde onderwerpen door middel van keuzevakken en geselecteerde geavanceerde kliniekopdrachten.

Bij het afstuderen hebben studenten in ons OD-programma kennis aangetoond van de programmatische leerdoelen, hun toepassing op evidence-based klinische optometrie en de professionaliteit en ethiek die van zorgprofessionals wordt verwacht.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen