Keystone logo
SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

SUNY Upstate Medical University

Invoering

SUNY Upstate Medical University in Syracuse, NY, is het enige academische medische centrum in Central New York. Het is ook de grootste werkgever van de regio met 9.460 werknemers. Upstate is aangesloten bij de State University of New York en heeft als missie het verbeteren van de gezondheid van de gemeenschap door middel van onderwijs, biomedisch onderzoek en gezondheidszorg.

De vier hogescholen verankeren de educatieve missie van Upstate Medical University: geneeskunde, verpleegkunde, gezondheidsberoepen en graduate studies (biomedische wetenschappen).

Als biomedische onderzoeksonderneming richt Upstate zich op de meest voorkomende ziekten bij de mens, waaronder kanker, diabetes, hartaandoeningen, zenuwstelselaandoeningen, gezichtsvermogen en infectieziekten. De zoektocht naar behandelingen en genezingen is gebaseerd op expertise in structurele, moleculaire en systeembiologie. Upstate biedt ook veel klinische onderzoeken voor patiënten.

We bieden tientallen unieke gezondheidszorgdiensten aan in onze regio via het Upstate University Hospital, het Upstate University Hospital op de Community Campus en onze poliklinieken. We huisvesten ook het Upstate Golisano Children's Hospital om de regio te dienen.

De missie van SUNY Upstate Medical University is het verbeteren van de gezondheid van de gemeenschappen die we bedienen door middel van onderwijs, biomedisch onderzoek en patiëntenzorg. Alles wat we bij Upstate doen - studenten onderwijzen, nieuwe kennis ontdekken door onderzoek en zorgen voor patiënten - wordt gedaan om dat doel te bereiken.

Locaties

  • Syracuse

    East Adams Street,750, 13210, Syracuse

    Vragen