Keystone logo
© Skagit Valley College
Skagit Valley College

Skagit Valley College

Skagit Valley College

Invoering

Skagit Valley College is een openbare hogeschool die werkt onder toezicht van een lokale Raad van Bestuur die is aangesteld door de gouverneur. Het district van SVC omvat de provincies Skagit, Island en San Juan.

Missie

Skagit Valley College cultiveert het leren en presteren van studenten; draagt bij aan het educatieve, persoonlijke en economische succes van studenten; en bevordert rechtvaardige en bloeiende gemeenschappen.

Visie

De primaire focus van Skagit Valley College is studentgericht lesgeven en leren. We zijn toegewijd aan:

 • Gelijke resultaten voor studenten wat betreft toegang, prestaties en gemeenschap
 • Onze leidende principes
 • Beslissingen gebaseerd op strategie en bewijs
 • Ontwikkeling van onze medewerkers
 • Een diverse en inclusieve studentengemeenschap waar iedereen bijhoort

Korte geschiedenis

Skagit Valley College (SVC), dat oorspronkelijk Mount Vernon Junior College heette, begon in 1926 met het bedienen van studenten als aanvulling op de Union High School in Mount Vernon. In 1948 werd de naam veranderd in Skagit Valley Junior College en in 1958 werd de huidige naam aangenomen. SVC heeft de trotse onderscheiding het op één na oudste community college in de staat Washington te zijn.

In de beginjaren werden de lessen gegeven op de bovenste verdieping van het gebouw van de middelbare school. In 1955 werd een permanente locatie van 35 hectare aangekocht en in 1959 werd een complex van zes gebouwen voltooid. Vanwege de onmiddellijke toename van het aantal studenten werd nog eens 10 hectare grond aangekocht en werd er een nieuw bibliotheekgebouw gebouwd. Aanvullende aankopen van land brachten het totale campusgebied in Mount Vernon op meer dan 110 hectare.

Momenteel bedient SVC studenten op de Mount Vernon Campus in Mount Vernon en de Whidbey Island Campus in Oak Harbor. De school heeft ook drie centra: het San Juan Center in Friday Harbor, het Marine Technology Center in Anacortes en de Cardinal Craft Brewing Academy in Burlington.

accreditatie

De Northwest Commission on Colleges and Universities accrediteert Skagit Valley College.

Accreditatie van een instelling voor hoger onderwijs door de Northwest Commission on Colleges and Universities geeft aan dat het voldoet aan de criteria voor de beoordeling van institutionele kwaliteit, geëvalueerd door middel van een peer review proces, of deze overtreft. Een geaccrediteerde hogeschool of universiteit beschikt over de nodige middelen om haar doelstellingen te bereiken door middel van geschikte onderwijsprogramma's, doet dit in belangrijke mate en geeft redelijk bewijs dat ze dit in de nabije toekomst zal blijven doen. Accreditatie richt zich ook op institutionele integriteit.

Accreditatie door de Northwest Commission on Colleges and Universities is niet gedeeltelijk, maar geldt voor de instelling als geheel. Als zodanig is het geen garantie voor elke aangeboden cursus of programma of de competentie van individuele afgestudeerden. Het geeft wel een redelijke zekerheid over de kwaliteit van de mogelijkheden die beschikbaar zijn voor de studenten van de instelling.

toelatingen

Eligibility

SVC laat studenten toe op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Als u een middelbare schooldiploma heeft behaald en u zich aanmeldt voor de universiteit, komt u in aanmerking voor toelating. Als je geen middelbare schooldiploma hebt behaald en 18 jaar of ouder bent, kun je worden toegelaten als:

 • Je middelbare schoolklas is afgestudeerd; of
 • Je middelbare schooldistrict heeft je vrijgelaten; of
 • Je hebt de Algemene Educatieve Ontwikkelingstest (GED®) of een andere gelijkwaardigheidstest op de middelbare school voltooid

Als u jonger dan 18 jaar bent en een middelbare school junior of senior bent, kunt u zich aanmelden voor deelname aan het Running Start Programma. Als u geen junior of senior van de middelbare school bent, kunt u proberen voorwaardelijk te worden toegelaten nadat u toestemming heeft gekregen om u in te schrijven van het middelbare schooldistrict waarin u woont en van de SVC Dean of Enrollment Services and Veterans Services.

Studenten worden toegelaten tot SVC op volgorde van binnenkomst van de aanmelding en het kwartaal waarin ze willen beginnen. Als een cursus volzet is, kunnen studenten die zich tijdens de inschrijving niet voor de cursus kunnen inschrijven, zichzelf op een cursuswachtlijst plaatsen. Als er vacatures ontstaan, worden studenten op de wachtlijst voor cursussen ingeschreven in de volgorde waarin ze op de wachtlijst staan. Zie aanvullende informatie over wachtlijstprocedures op de SVC website.

International Students

Het International Programs and Study Abroad Office biedt diensten aan internationale studenten die het Skagit Valley College bezoeken.

Als je ervoor kiest om aan Skagit Valley College te studeren, ben je er zeker van dat je de kans krijgt om uitstekend onderwijs te volgen. Je vindt er veel kwaliteiten die aan jouw wensen kunnen voldoen: een familiale sfeer waar iedereen welkom is, een waardering voor
diversiteit en een verlangen om het onderwijs dat we bieden te verrijken met een mondiaal perspectief.

English Language Requirements

Geen TOEFL-beleid

Skagit Valley College ( SVC ) vereist niet dat studentenaanvragen een TOEFL-score hebben. Met ingang van augustus 2015 zullen studentenaanvragen die gebruik maken van ons NO TOEFL-beleid een I-20 voor taaltraining ontvangen totdat aan de taalvaardigheid is voldaan.

Als je geen Engelse vaardigheidstestscore (TOEFL, IELTS of Duolingo) hebt, krijg je een Engelse plaatsingstest (CAMLA) voordat je je inschrijft voor lessen. Studenten van wie de testresultaten blijk geven van vaardigheden die voldoende zijn voor universitair werk, worden vrijgesteld van Engels voor academische doeleinden (EAP). Anderen zullen EAP-lessen moeten volgen totdat aan de taalvereisten is voldaan.

Beurzen en financiering

Het aanvraagproces voor een beurs van SVC Foundation voor het volgende schooljaar begint elk jaar in december of januari, met deadlines voor indiening elk jaar eind februari of begin maart. Alle toekomstige, huidige en afstuderende SVC studenten komen in aanmerking voor aanmelding. Andere afdelingsbeurzen en beurzen van buitenaf zijn mogelijk het hele jaar door beschikbaar.

Prijzen & accreditaties

De Northwest Commission on Colleges and Universities accrediteert Skagit Valley College .

Accreditatie van een instelling voor hoger onderwijs door de Northwest Commission on Colleges and Universities geeft aan dat deze voldoet aan de criteria voor de beoordeling van de institutionele kwaliteit, geëvalueerd via een peer review-proces, of deze zelfs overtreft. Een geaccrediteerde hogeschool of universiteit beschikt over de nodige middelen om de gestelde doelen te bereiken door middel van passende onderwijsprogramma's, doet dit in aanzienlijke mate en levert redelijk bewijs dat zij dit in de nabije toekomst zal blijven doen. Ook via accreditatie wordt institutionele integriteit aangepakt.

Accreditatie door de Northwest Commission on Colleges and Universities is niet gedeeltelijk, maar geldt voor de instelling als geheel. Als zodanig is het geen garantie voor elke aangeboden cursus of programma of de competentie van individuele afgestudeerden. Het biedt eerder redelijke zekerheid over de kwaliteit van de mogelijkheden die de studenten van de instelling ter beschikking staan.

Locaties

 • Mount Vernon

  2405 East College Way Mount Vernon, WA, 98273, Mount Vernon

 • Oak Harbor

  Southeast Pioneer Way, 1900, 98277, Oak Harbor

 • Friday Harbor

  Weber Way, 221, 98250, Friday Harbor

 • Anacortes

  Anacortes, Verenigde Staten

 • Burlington

  Burlington, Verenigde Staten

Vragen