Keystone logo
Skagit Valley College Geregistreerd Verplegen, AAS
Skagit Valley College

Geregistreerd Verplegen, AAS

Mount Vernon, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

24 Sep 2024

USD 317 / per credit

Op de campus

Invoering

Geregistreerd verpleegkundige AAS-graad opties (voltijd)

LPN-licentiehouders

Het Nursing (NURS) programma op Skagit Valley College (SVC) biedt een Registered Nursing, AAS graad voor verpleegkundigen die zijn afgestudeerd aan een PN programma en een huidige Washington State onbelaste LPN licentie hebben. De LPN naar RN richt zich op het tweede jaar van Registered Nursing cursussen. Studenten voltooien dezelfde vereisten voor het RN-programma en verwante opleidingscursussen die vereist zijn voor de ADN DTA/MRP Nursing degree. Het programma is ontworpen om een pad te creëren voor PN-afgestudeerden naar carrièremogelijkheden in de gezondheidszorg met een hoog salaris en een grote vraag. Afgestudeerden ontvangen een Associate Degree in Registered Nursing en komen in aanmerking voor het State Licensing Examination (NCLEX-RN) voor Registered Nursing. Dit is 3 tot 4 kwartalen, voltijds. *Als er plaatsen beschikbaar zijn, kunnen studenten ervoor kiezen SOC 191 te volgen en de graad ADN DTA/MPR Verpleegkunde te behalen.

Geavanceerde plaatsing

SVC biedt een Registered Nursing, AAS-diploma voor studenten die eerder RN-cursussen hebben gevolgd bij een andere instelling en hun RN-cursuswerk bij SVC willen afronden. Studenten voltooien dezelfde RN-programma prerequisites en verwante onderwijs cursussen die nodig zijn voor de ADN DTA / MRP Nursing graad. Daarnaast moeten studenten die een aanvraag indienen voor gevorderde plaatsing een aanbevelingsbrief van de directeur, de voorzitter of de laatste verpleegkundedocent indienen, evenals Syllabi en informatie uit de cursuscatalogus voor eerder gevolgde RN-cursussen. De beslissing voor gevorderde plaatsing is de verantwoordelijkheid van de decaan van Verpleegkunde en Allied Health. Afgestudeerden ontvangen een Associate Degree in Registered Nursing en komen in aanmerking voor het State Licensing Examination (NCLEX-RN) voor Registered Nursing. Dit is fulltime en een aantal kwartalen is afhankelijk van plaatsing. *Als er plaatsen beschikbaar zijn, kunnen studenten ervoor kiezen SOC 191 te volgen en de graad ADN DTA/MPR Verpleegkunde te ontvangen.

Degree Intent en Overstapopties

Na afronding zijn de Workforce-graden en/of -certificaten bedoeld om studenten de vaardigheden te geven die ze nodig hebben om direct aan het werk te gaan. Hoewel deze diploma's niet bedoeld zijn om over te dragen naar een universiteit, komen studenten wel in aanmerking voor toelating tot de Bachelor of Applied Science - Management (BASM)-graad van Skagit Valley College en kunnen ze in sommige gevallen worden overgedragen naar andere scholen. Als je geïnteresseerd bent om je opleiding voort te zetten door deel te nemen aan een bacheloropleiding, werk dan nauw samen met je studieloopbaanbegeleider en afdelingsvoorzitter.

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen