Keystone logo
Texas A&M Kingsville Cursus Geestelijke Gezondheidszorg Technicus Associate
Texas A&M Kingsville

Cursus Geestelijke Gezondheidszorg Technicus Associate

Kingsville, Verenigde Staten

6 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 2.291 / per year

Afstand leren

Invoering

Overzicht Geestelijke Gezondheidszorg Technicus

Deze cursus voor Mental Health Technician biedt een solide achtergrond in de geestelijke gezondheidszorg, zodat je comfortabel kunt werken met cliënten die zowel effectief als onaangepast gedrag vertonen. Verpleegkundigen, casemanagers, psychiatrische technici, directe zorgverleners en andere professionals in de gezondheidszorg zullen hun bewustzijn en begrip van een holistische kijk op geestelijke gezondheidszorg vergroten met dit uitgebreide online trainingsprogramma.

Een verscheidenheid aan therapieën en behandelingen wordt onderzocht om te helpen bij het omgaan met psychologische of psychosociale problemen, zoals middelengebruik, medische aandoeningen, ontwikkelingsachterstanden en handicaps, en sociale stressoren zoals armoede, huiselijk geweld en dakloosheid.

Direct Support Professional Overzicht

Mensen met verstandelijke beperkingen en ontwikkelingsstoornissen komen in alle culturen voor. Het is echter pas sinds het midden van de vorige eeuw dat mensen termen begonnen te gebruiken om deze mensen te beschrijven en te classificeren.

Direct Support Professionals bieden zorg aan mensen met verstandelijke beperkingen en ontwikkelingsstoornissen in verschillende omgevingen. Onze cursus onderzoekt de vele componenten van de menselijke ontwikkeling gedurende het hele leven, etiologieën, verschillende aandoeningen en aspecten van ondersteuning en interventie die een directe ondersteuner kan bieden.

Onderwijs en nationale certificeringen

Studenten moeten een middelbareschooldiploma of GED hebben of nastreven.

Er is een Nationaal Certificeringsexamen beschikbaar voor studenten die dit programma met succes afronden:

  • American Medical Certification Association's (AMCA) Mental Health Technician certificeringsexamen

Programma resultaat

Over de school

Vragen