Keystone logo
Texas A&M University College of Medicine

Texas A&M University College of Medicine

Texas A&M University College of Medicine

Invoering

De kernwaarden van Texas A&M vormen de basis voor de manier waarop we onderwijs, patiëntenbehandeling en onderzoek benaderen. Wij, samen met onze klinische filialen, delen de verantwoordelijkheid voor de evaluatie van de leeromgeving om positieve en negatieve invloeden op professionele normen te identificeren, strategieën te ontwikkelen en uit te voeren om positieve en negatieve invloeden te versterken en schendingen van professionele normen te identificeren en onmiddellijk te corrigeren.

We omarmen alle mogelijkheden om onze professionele omgeving te verbeteren onder alle docenten, medewerkers en studenten.

We zijn gemaakt om moedig te dienen. Deze missie is al meer dan veertig jaar niet meer afgezwakt. Ons doel is om degenen onder ons met de grootste nood te behandelen, en op gebieden die vaak door anderen worden vergeten. We dagen oude overtuigingen uit over hoe medicijnen worden afgeleverd, waar het wordt afgeleverd. Verbonden door onze waarden en vastberaden verlangen om meer te doen, lopen we voorop voor een betere toekomst voor iedereen.

Locaties

  • Houston

    Main street,6447, 77030, Houston

    Vragen