Keystone logo
Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Texas A&M University Irma Lerma Rangel College of Pharmacy

Invoering

Het Texas A&M Irma Lerma Rangel College of Pharmacy is opgericht om te voorzien in een kritieke behoefte in de gemeenschap in Zuid-Texas. Tegenwoordig is 42 procent van de afgestudeerden van ons volledig geaccrediteerde programma teruggekeerd naar Zuid-Texas om achtergestelde bevolkingsgroepen te helpen als Aggie-apotheker.

Bij alles wat we doen, zetten we al onze middelen en capaciteiten in om de kennis en technologieën van ons beroep te bevorderen. We streven naar het cultiveren van een cultuur van excellentie in onderzoek, praktijk en patiëntenzorg voor elke professionele student die deelneemt aan ons apotheekprogramma. Geleid door onze kernwaarden, blijven we de kwaliteit van leven in de grensregio, de staat Texas en daarbuiten verbeteren.

Onze missie is om een diverse groep van toekomstige leiders in de apotheekpraktijk en farmaceutische wetenschappen te ontwikkelen en te inspireren door middel van transformationeel onderwijs, innovatief onderzoek, holistische zorg en effectieve hulpverlening en service.

Studenten van het Rangel College of Pharmacy kunnen zich inschrijven in Kingsville of College Station en krijgen op beide campus dezelfde transformationele opleiding. Alle studenten en docenten profiteren van samenwerkingsmogelijkheden voor basiswetenschappen en translationeel onderzoek met de rest van de Texas A&M University Health Science Center hogescholen, instituten en partners. In combinatie met ervaringsgerichte opleidingsstages in ons uitgebreide leermeesternetwerk, breiden we onze impact uit in Zuid-Texas en daarbuiten.

Locaties

  • Kingsville

    West Avenue B,1010, 78363, Kingsville

    Vragen