Keystone logo

The European Wellness Aesthetic Academy (EWAA)

A logo

Invoering

Een brug slaan tussen wetenschap en esthetiek

In Bio-Regenerative Esthetics zal de focus liggen op hoe BioRegenerative Science de natuurlijke toestand van het integumentary (huid) systeem en de bijbehorende pathofysiologie, de esthetische farmacologie van bio-regeneratie, pijnbeheersing, esthetische dermatologie en nog veel meer kan herstellen. Het programma is ook ontworpen om de vereiste vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer en ondernemerschap bij te brengen die nodig zijn voor schoonheidsspecialisten om hun bedrijf succesvol te kunnen runnen en zelfs vooruitgang te boeken in de richting van franchising.

Wat is de industriële kloof die EWAA opvult?

  • Het ernstige gebrek aan een professionele academische instantie die de groei van regeneratieve wetenschapsbeoefenaars zou kunnen dienen.
  • De cruciale kloof ligt in de Continuous Professional Education-sfeer voor Regenerative Science-ontwikkeling die verder gaat dan de conventionele perceptie van wetenschap.
  • Het onvermijdelijke feit dat de praktijk van Regenerative Science in een prijzenswaardig bliksemsnel tempo groeit, laat een afgrond van niet-geregistreerde, niet-geanalyseerde en een niet-erkende overvloed aan kennis achter.
  • De groeiende inquisitie rond Regenerative Science die ironisch genoeg geen unieke campus heeft die de vereiste wetenschappelijke input en feedback zou moeten geven aan zowel het pre- als post-delivery-werk van enthousiaste studenten en beoefenaars die wereldwijd gestaag groeien.

De visie

Erkend worden als een vooraanstaande instelling die een referentie zal zijn en een wereldstandaard die zich ontwikkelt, analyseert, evalueert, innoveert door onderzoek en andragogische maatregelen - de Sciences of Bio-Regenerative Science in Beauty and Esthetics.

Opzettelijk zal Bio-Regenerative Sciences door deze instelling worden aangestuurd om uitgebreid inclusief van aard te zijn, waar de ontwikkeling van oplossingen en de wetenschappen van de oplossingen worden bestudeerd voor duidelijk gedefinieerde resultaten. Deze instelling is ook de gewenste instelling voor samenwerkingen met de industrie en andere instellingen die gericht zijn op regeneratieve wetenschap of die geloven in het vermogen van de oplossing op dit gebied van de wetenschap.

Wanneer u met ons reist, zult u opstijgen in de beheersing van hoe u de activiteit van cliëntadministratie zou uitvoeren, de oplossing formuleren op basis van precisieoplossingen voor hun esthetische doelen en zeker de leider worden in deze branche met een kwalificatie waar u trots op zult zijn hebben. Daarnaast word je ook opgenomen in de steeds groter wordende European Wellness (EW) International Group, waar de internationale wetenschappelijke bijdrage altijd dynamisch is en je als praktiserend bio-renegeratief schoonheidsspecialiste een enorm gunstig rendement zal opleveren.

Locaties

  • Lugano

Vragen