Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

The George Washington University - School Of Nursing

Invoering

Een vooraanstaande verpleegschool die met trots innovatieve educatieve programma's aanbiedt die worden ondersteund door de nieuwste gezondheidszorgtechnologie.

Strategisch plan

2018-2021

GW Strategisch Plan Verpleegkunde 2018-2021 Strategisch is een woord dat we maar al te vaak horen bij organisaties. Het wordt zo vaak gebruikt dat het zijn betekenis lijkt te verliezen. U ziet het gepost in directiekamers, op e-mailhandtekeningen en in advertenties. Het is een woord dat ons uitdaagt om het verleden van vandaag te zien en onszelf af te vragen 'wat als', om een glimp op te vangen van een toekomst vol mogelijkheden. Wat als onze afgestudeerden een nieuwe generatie aanbieders gaan leiden? Wat als we in staat zijn om de volgende innovatie in de gezondheidszorg te cultiveren of een gezondheidsadvocaat tot actie te inspireren? Wat als de laatste persoon die de hand van een patiënt vasthoudt een GW-verpleegkundige is?

Als beoefenaars en wetenschappers weten we dat om iets te begrijpen, we eerst de aard ervan moeten bepalen. We daagden onszelf uit om een plan te ontwikkelen dat onze sterke punten weerspiegelt, evenals de principes van het beroep van verpleegkundige, de universiteit en onze naamgenoot. Door middel van retraites, workshops en open feedbackperiodes lieten leden van onze gemeenschap hun stem horen.

Als universiteit in de hoofdstad van ons land, realiseerden we ons dat we de verantwoordelijkheid hebben om onze expertise en locatie in te zetten om de gezondheid van alle mensen te verbeteren.

We hebben een ambitieuze maar haalbare koers uitgezet om de toekomstige zorgverlening en onze rol daarin vorm te geven. Uiteindelijk zijn woorden zonder uitvoering zinloos. Er zijn veel dingen die we willen bereiken in de komende drie jaar, maar we doen dit samen.

Pamela R. Jeffries, Ph.D., RN, FAAN, ANEF, FSSH

Decaan en hoogleraar verpleegkunde

Locaties

  • Washington

    I Street Northwest,2121, 20052, Washington

    Vragen