Keystone logo
The George Washington University - School Of Nursing MSC - MSN: verpleegkundige in de eerstelijnsgezondheidszorg voor volwassenen
The George Washington University - School Of Nursing

MSC - MSN: verpleegkundige in de eerstelijnsgezondheidszorg voor volwassenen

Washington, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

MSN: verpleegkundige in de eerstelijnsgezondheidszorg voor volwassenen

Deze MSN: Adult-Gerontology Primary Care Nurse Practitioner-programmaoptie aan de George Washington University School of Nursing biedt de theoretische en praktische basis voor geregistreerde verpleegkundigen om leiders te worden in hun rol als gevorderde praktijkverpleegkundigen, met name werkend met adolescenten (leeftijd 13 en ouder) en volwassen patiënten. Met een vergrijzende bevolking is de volwassen gerontologie een groeiend gebied met overvloedige mogelijkheden op het gebied van thuiszorg, langdurige zorg, begeleid wonen en andere gebieden. Als u dit programma voltooit, komt u in aanmerking voor deelname aan de ANCC- en AANP-certificeringsexamens.

Wie moet solliciteren

Als u al als verpleegkundige werkt en geïnteresseerd bent in het bevorderen van uw opleiding om de eerstelijnszorgverlener te worden die uw patiënten leren kennen en vertrouwen, met mogelijkheden op het gebied van thuiszorg, langdurige zorg en andere gebieden, moet u ons MSN overwegen : Adult-Gerontology Primary Care NP-programma.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen