Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Invoering

The University of Edinburgh is al meer dan 400 jaar een constante in onze complexe, snel veranderende wereld.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" Student aan <span translate= "no">De universiteit van Edinburgh " src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743, c_limit/element/18/188668_onlineheaderms3.png" alt="188668_onlineheaderms3.png" data-json=" {"author":"University of Edinburgh","author_url":"","source":""} " />Zoals de blijvende gevolgen van de Covid-19-pandemie laten zien, staat de samenleving voor grote uitdagingen. Als toonaangevende wereldwijde universiteit zijn we ervan overtuigd dat onderwijs een cruciale rol zal spelen bij het oplossen van deze problemen en we genieten van onze gedeelde verantwoordelijkheid om erop te reageren.

Het is iets wat onze gemeenschap altijd heeft gedaan. Samen hebben we de diepte van de menselijke kennis vergroot en de levens van gewone mensen verbeterd.

Onderzoek dat hier werd uitgevoerd leidde tot de ontdekking van chloroformanesthesie, het Higgs-deeltje en in-vitrofertilisatie. Onze academici, studenten en alumni ontdekten kooldioxide, leidden de Schotse Verlichting en legden de basis van het hedendaagse denken, ontwikkelden een genetisch gemanipuleerd vaccin tegen hepatitis B en identificeerden het SARS-coronavirus.

We hebben lang genoten van een geest van innovatie en samenwerking en blijven dit vandaag de dag doen. We staan met trots open voor iedereen en brengen mensen met nieuwe perspectieven en perspectieven samen in een internationale gemeenschap die de datahoofdstad van Europa tot stand brengt, de klimaatverandering aanpakt en de weg vrijmaakt voor nieuwe vruchtbaarheidsbehandelingen. Onze wetenschappers zoeken naar behandelingen voor kanker, hergebruiken medicijnen om behandelingen voor het Covid-19-coronavirus te verbeteren en hebben bijgedragen aan de wereldwijde zoektocht naar een vaccin.

Samen staan we open voor de wereld van vandaag, zodat we de wereld van morgen kunnen beïnvloeden.

Visum vereisten

Ranglijsten

Locaties

  • Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

Vragen