Keystone logo
The University of Edinburgh CMVM Epidemiologie MSc, PgCert, PgDip (Online leren)
The University of Edinburgh CMVM

Epidemiologie MSc, PgCert, PgDip (Online leren)

Online

1 Years

Engels

Deeltijd

23 Aug 2024

09 Sep 2024

GBP 6.370 / per year

Afstand leren

Invoering

Epidemiologie is de fundamentele discipline voor het begrijpen en verbeteren van de volksgezondheid. De methoden ondersteunen medisch onderzoek, onderzoeken de oorzaken van ziekten en evalueren interventies om ziekten te voorkomen of onder controle te houden – de wereld heeft meer epidemiologen nodig.

Belangrijke informatie:

  • Dit programma wordt online gegeven en duurt 1-3 jaar in deeltijd
  • Dit programma maakt deel uit van het Usher Institute, een wereldleider op het gebied van wereldwijde gezondheid en nieuwe benaderingen van epidemiologie

Wat te verwachten bij The University of Edinburgh

Als student binnen het College of Medicine & Veterinary Medicine werk je samen met meer dan 7.000 studenten aan verschillende postdoctorale programma's. Volgens het Research Excellence Framework (REF) 2021 behoorden onze dierenartsschool en onze medische school beide tot de top vijf van het VK, gerangschikt op onderzoekskracht (Times Higher Education, Overall Ranking of Institutions REF 2021).

Je postdoctorale ervaring hier zal worden ondersteund en verbeterd door de rijkdom aan middelen en kansen die we bieden. We zetten ons in voor het leveren van hoogwaardig, innovatief onderwijs. Het laatste rapport van het Quality Assurance Agency heeft ons de hoogst mogelijke beoordeling gegeven voor de kwaliteit van de leerervaring van studenten.

Ranglijsten

Ideale studenten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma collegegeld

Over de school

Vragen