Keystone logo
The University of Edinburgh CMVM PET-MR principes en toepassingen PgCert (Online leren)
The University of Edinburgh CMVM

PET-MR principes en toepassingen PgCert (Online leren)

Online

1 Years

Engels

Deeltijd

23 Aug 2024

09 Sep 2024

GBP 6.370 / per year

Afstand leren

Invoering

PET-MR-scanners worden steeds vaker geïnstalleerd in klinische en onderzoeksomgevingen, maar momenteel is de training in het gebruik en het beste gebruik van dergelijke faciliteiten beperkt, waardoor vaak een lange periode van verblijf, weg van het werk en persoonlijke verplichtingen thuis nodig zijn.

The University of Edinburgh is een van de weinige centra in het VK met een PET-MR-scanner en personeel met de expertise om deze te bedienen en te gebruiken.

Belangrijke informatie:

  • Dit programma wordt 1-2 jaar online gegeven door middel van parttime intermitterende studie

Wat te verwachten bij The University of Edinburgh

Als student binnen het College of Medicine & Veterinary Medicine werk je samen met meer dan 7.000 studenten aan verschillende postdoctorale programma's. Volgens het Research Excellence Framework (REF) 2021 behoorden onze dierenartsschool en onze medische school beide tot de top vijf van het VK, gerangschikt op onderzoekskracht (Times Higher Education, Overall Ranking of Institutions REF 2021).

Je postdoctorale ervaring hier zal worden ondersteund en verbeterd door de rijkdom aan middelen en kansen die we bieden. We zetten ons in voor het leveren van hoogwaardig, innovatief onderwijs. Het laatste rapport van het Quality Assurance Agency heeft ons de hoogst mogelijke beoordeling gegeven voor de kwaliteit van de leerervaring van studenten.

Ranglijsten

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

leerplan

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen