Keystone logo
The University of Iowa College of Public Health PhD in epidemiologie
The University of Iowa College of Public Health

PhD in epidemiologie

Iowa City, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Degree Beschrijving

De Ph.D. in Epidemiology is geconstrueerd om te voldoen aan de opleidingsfilosofie van de afdeling. Er is een substantiële bijdrage van de afdeling Biostatistiek en andere afdelingen van het College of Public Health, zodat de kandidaat goed onderlegd is in kwantitatieve en analytische technieken, ontwerp en uitvoering van epidemiologische studies, demografische methoden en het beheer van grote datasets. Een cursus medische fysiologie en pathologie is vereist om een basiskennis van ziekteprocessen te verschaffen. Bovendien werkt elke student samen met een adviseur om cursussen te selecteren die zorgen voor inhoudelijke kennis op een specifiek gebied dat belangrijk origineel onderzoek zal genereren. Er zijn verschillende aanbevolen studieplannen beschikbaar voor studenten met de volgende onderzoeksinteresses: chronische ziekten, infectieziekten, klinische en gezondheidsdiensten, moleculaire en genetische epidemiologie en letselepidemiologie. Naast het proefschrift is een onafhankelijke maar eindige onderzoekservaring vereist. Ten slotte worden relevante cursussen elders op de universiteit aangemoedigd.

Doelstellingen van de leerling

Het primaire doel van het doctoraatsprogramma in de afdeling Epidemiologie is om afgestudeerden voor te bereiden op een professionele loopbaan als wetenschappers, docenten en beoefenaars van epidemiologische methoden. Er zijn carrièremogelijkheden in de epidemiologie bij academische instellingen, lokale, provinciale en federale gezondheidsinstanties en commerciële ondernemingen.

Afgestudeerden met een Ph.D. in de epidemiologie zullen in staat zijn om:

Beheers de doelstellingen van de MS-graad.

Begrijpen en in staat zijn om geavanceerde statistische analysemethoden te gebruiken die geschikt zijn voor de onderzoeksopzet en om te controleren op confounding.

Beheer dataverzameling en kwaliteitscontrole in onderzoeksdata, inclusief de ontwikkeling van een vragenlijst.

Begrijp en demonstreer specifieke risicofactoren en ziekteprocessen in een gespecialiseerd gebied.

Review literatuur en conceptualiseer theoretische modellen van ziekte en oorzaak en ontwikkel hypothesen die voortbouwen op eerder onderzoek.

Voer onafhankelijk onderzoek uit, inclusief ontwerp, gegevensverzameling, analyse en vertaling naar toegepaste en theoretische constructies.

Demonstreer het vermogen om een voorstel voor subsidiefinanciering te schrijven.

Schriftelijk en mondeling presenteren van kennis van epidemiologische concepten en methoden.

Schriftelijk en mondeling presenteren het vermogen om de opzet van onderzoeksstudies en de resultaten van door studenten geïnitieerd onderzoek uit te leggen en de resultaten en implicaties te verdedigen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Epidemiologie MSc, PgCert, PgDip (Online leren)
    • Online
  • Gezondheidssystemen analyseren: lessen uit de online certificaatcursus COVID-19
    • Holborn, Verenigd Koninkrijk
  • Wereldwijde gezondheid en infectieziekten MSc, PgDip, PgCert, PgProfDev (Online leren)
    • Online