Keystone logo
The University of Scranton Online Master of Science in gezondheidsinformatica - gegevensanalyse
The University of Scranton Online

Master of Science in gezondheidsinformatica - gegevensanalyse

Scranton, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Afstand leren

Invoering

Met de online Master of Science in Health Informatics (MSHI) van The University of Scranton neemt u weloverwogen, gegevensgestuurde beslissingen in de gezondheidszorg waarbij de gezondheid van een persoon centraal blijft staan. Gericht op het ontwikkelen van een integratieve benadering van patiëntenzorg, zal de master in gezondheidsinformatica je uitrusten met interdisciplinaire tools op het gebied van informatica, communicatie, informatiesystemen en leiderschap. Wanneer u het programma voltooit, beschikt u over de breedte en diepte van de kennis die nodig is om uit te blinken in het groeiende, veelgevraagde veld van gezondheidsinformatica.

Nieuw op het gebied van gezondheid en technologie? Hoewel ons programma geschikt is voor professionals die al werkzaam zijn in de gezondheidszorg, het bedrijfsleven en de technologie, kunnen studenten met ons speciaal ontworpen onboarding-programma zonder achtergrond in gezondheid of informatica slagen.

Dit online programma biedt meerdere paden naar leiderschapsrollen in de gezondheidsinformatica, waaronder een specialisatie in data-analyse. Selecteer deze optionele specialisatie om u te concentreren op het gebruik van geavanceerde datatechnologieën om inzichten te verkrijgen voor het verbeteren van patiëntresultaten. Je gaat je verdiepen in datamining, datavisualisaties, voorspellende modellering en meer. Door expertise op deze gebieden te verwerven, bereidt u zich voor op het leiden van oplossingen die de kwaliteit van de zorg helpen verbeteren en de kosten verlagen.

Volg de MS in Health Informatics volledig online aan de Universiteit van Scranton. Je kunt deze graad in slechts twee jaar behalen en er is geen GRE-vereiste om je aan te melden.

Over de school

Vragen