Keystone logo
The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

The University of Texas at Dallas

Invoering

The University of Texas at Dallas is een groeiende onderzoeksmotor met acht scholen en meer dan 140 academische graden, waaronder topopleidingen in het bedrijfsleven, techniek, wetenschap, audiologie en kunst, en technologie. De campusgemeenschap wordt verrijkt door een toewijding aan kunst, mogelijkheden om diensten te leren en een atletiekprogramma met nieuwe esports-teams. UTD-studenten, docenten, personeel en alumni blijven nieuwe uitdagingen aangaan, wat bewijst dat kometen helder schijnen.

Ontdek UT Dallas

Zie hoe studenten worden gevoed en geïnspireerd op UTD

Missie

The University of Texas at Dallas biedt de staat Texas en de natie uitstekend, innovatief onderwijs en onderzoek.

De universiteit zet zich in voor afgestudeerde goed afgeronde burgers wier opleiding hen heeft voorbereid op het belonen van levens en productieve carrières in een constant veranderende wereld; om onderwijs- en onderzoeksprogramma's in de kunsten en wetenschappen, techniek en management voortdurend te verbeteren; en om te helpen bij de commercialisering van intellectueel kapitaal dat wordt gegenereerd door studenten, personeel en docenten.

Visie en doelen

Bij UT Dallas is het onze visie om een van de beste openbare onderzoeksuniversiteiten van het land en een van de grootste universiteiten ter wereld te zijn. We zijn ideaal gepositioneerd om dit doel te bereiken als wereldleider op het gebied van innovatief, kwalitatief hoogstaand wetenschappelijk, zakelijk en technisch onderwijs en onderzoek.

Als president is elke beslissing die ik neem bedoeld om deze visie te bevorderen en om de missie van UT Dallas te ondersteunen om afgestudeerden te produceren die zijn voorbereid op leven, werk en leiderschap; om onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's vooruit te helpen; en om ideeën om te zetten in acties die de inwoners van Texas ten goede komen.

De exponentiële groei van UT Dallas heeft ons op een traject gezet om verschillende belangrijke doelen te bereiken die ons ook zullen helpen onze grotere visie te vervullen.

We streven ernaar om:

  • Een eersteklas openbare onderzoeksuniversiteit met gerichte kenniscentra die bereid is om de uitdagingen van een snel veranderende, technologiegedreven mondiale samenleving het hoofd te bieden.
  • Een wereldwijde kracht in innovatief, transdisciplinair onderzoek en onderwijs in opkomende gebieden van technologie, wetenschap en leren.
  • Een baanbrekende leider in het formuleren en beantwoorden van de vragen waarmee het bedrijfsleven, beleidsmakers en het publiek worden geconfronteerd.
  • Een synergetische partner met de lokale industrie, overheid en culturele organisaties, evenals lokale basisscholen, hogescholen en universiteiten.
  • Een van de meest creatieve, innovatieve universiteiten in de natie en wereld.

UT Dallas kan deze doelen bereiken omdat we een jonge, flexibele universiteit zijn in een van de grootste, meest levendige stedelijke gebieden van het land. Onze getalenteerde studenten en docenten profiteren van vele innovatieve programma's, en ze worden omringd door bedrijven die een trackrecord hebben op het gebied van samenwerking met de universiteit. We worden ook gesteund door de kracht en reputatie van The University of Texas System, en we genieten van samenwerkingsmogelijkheden met onze nabijgelegen zusterorganisaties, UT Southwestern Medical Center en UT Arlington.

Deze combinatie van focus, jeugd, kwaliteit, locatie en samenwerking maakt UT Dallas een ideale kandidaat om te evolueren van een kleine, jonge, zeer goede universiteit tot een nationaal vooraanstaande, vooraanstaande onderzoeksuniversiteit - een aanwinst die de regio Dallas met spoed behoeften.

We moeten zonder beperkingen op nieuwe kansen en uitdagingen reageren, nieuwe manieren verkennen om onze gemeenschap te betrekken en deze doelen nastreven, die het leven voor ons allemaal zullen verrijken.

“UT Dallas is anders ontworpen. De verschillen zijn onze bepalende kenmerken. Wij zijn de school waar de 'rocksterren' dingen doen zoals animatiefilms maken, robots bouwen en schaken. We zijn de school waar studenten regelmatig winnen op nationaal niveau in het debat, technisch ontwerp en de competitie voor zakelijke ideeën. En UTD is de trotse thuisbasis van goede student-atleten, van wie er meer dan een paar de Academic All-American-status hebben bereikt. Om die en nog veel meer redenen kiezen studenten in steeds grotere aantallen voor UTD. "

Dr. Richard C. Benson, voorzitter van UT Dallas

Ranglijsten

Ranglijsten en prestaties

De Carnegie Commission on Higher Education heeft UT Dallas aangewezen als een "R1" doctoraatsverlenende universiteit met de hoogste onderzoeksactiviteit. De faculteit omvat een Nobelprijswinnaar, evenals leden van de National Academy of Sciences en de National Academy of Engineering.

# 2

# 1

7 jaar

Snelst groeiende openbare doctoraatsuniversiteit in het land volgens The Chronicle of Higher Education Best value openbare universiteit in Texas op Forbes- lijst van America's Best Value Colleges Door The Princeton Review uitgeroepen tot Best Value College

67%

544

$ 1 + miljard

Van UT Dallas senioren afgestudeerd zonder studieschuld in 2017 in vergelijking met Texas op 45% en het Amerikaanse gemiddelde van 35% National Merit Scholars ingeschreven, waaronder 172 eerstejaars in de herfst van 2018 In ontwikkeling en er zijn de afgelopen tien jaar 4 miljoen nieuwe of gerenoveerde vierkante meters bijgekomen

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Richardson

    800 W. Campbell Road, 75080-3021, Richardson

    Vragen