Keystone logo
Trevecca Nazarene University Bachelor of Science in bewegingswetenschappen met een concentratie in pre-occupational therapie
Trevecca Nazarene University

Bachelor of Science in bewegingswetenschappen met een concentratie in pre-occupational therapie

Nashville, Verenigde Staten

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 28.590 / per semester

Op de campus

Invoering

TreveccaDe bacheloropleiding bewegingswetenschappen biedt een pre-ergotherapie-concentratie die je voorbereidt op graduate studies die leiden tot een carrière als ergotherapeut (OT). Dit programma, gericht op studenten die een hogere graad in OT willen behalen, biedt rigoureuze cursussen en drie praktijkervaringen, waardoor je een sterke educatieve basis en waardevolle veldervaring krijgt.

Programma voordelen

  • Geniet van onze kleine klassen en ondersteunende campusgemeenschap.
  • Leer van docenten met een hoge graad in hun vakgebied, die relevante en waardevolle praktijkervaring hebben en die moeite doen om u persoonlijk te leren kennen.
  • Afgestudeerd met uitgebreide praktijkervaring en een sterke kennisbasis.
  • Profiteer van ongelooflijke stages en vacatures die beschikbaar zijn in de belangrijkste gezondheidszorgmarkt van Nashville.

Wat te verwachten

Trevecca's pre-occupational therapy-programma is een concentratietraject binnen onze major bewegingswetenschappen dat je voorbereidt op de graduate studies die je nodig hebt om een carrière in ergotherapie (OT) na te streven. Ergotherapeuten zijn vitale leden van de gezondheidszorggemeenschap die patiënten van alle leeftijden helpen om volledig te functioneren in hun dagelijks leven door een verscheidenheid aan diensten aan te bieden. Sommige ergotherapeuten werken in kinderziekenhuizen om premature pasgeborenen te helpen vitale levensvaardigheden te ontwikkelen. Anderen werken op school of thuis met kinderen met een handicap, zoals hersenverlamming of het syndroom van Down, en helpen hen om uitdagingen het hoofd te bieden en te overwinnen. Sommige OT's bieden revalidatie aan mensen die herstellen van verwondingen, terwijl andere diensten bieden aan oudere volwassenen die te maken hebben met een beroerte, de ziekte van Alzheimer of andere fysieke of cognitieve veranderingen.

Deze graad bereidt je volledig voor op de graduate school door aan alle vereiste vereisten te voldoen. Het geeft je een solide basis met kernwetenschappelijke lessen en onderwerpen als gedragswetenschappelijke statistieken, therapeutische modaliteiten, menselijke groei en ontwikkeling, abnormale psychologie, sociologie en meer. Deze graad biedt ook ongelooflijke mogelijkheden voor hands-on leren met drie practica, zodat je uitgebreide veldervaring en inzicht krijgt in carrièremogelijkheden terwijl je werkt met therapeuten in verschillende klinische omgevingen in de omgeving van Nashville.

Waarom kiezen voor Trevecca?

Trevecca , opgericht in 1901 en al meer dan twee decennia toonaangevend op gebied van online onderwijs, wordt nationaal en lokaal erkend omdat het onze studenten het hoogste niveau van academische kwaliteit en nauwgezetheid biedt. We bieden holistisch onderwijs gericht op de intellectuele, sociale, emotionele, fysieke en spirituele gezondheid van alle studenten in ons diverse studentenlichaam. We zetten ons in om de volgende generatie op te leiden tot dienende leiders.

Als christelijke universiteit bieden we programma's aan die onderzoeken hoe geloof je vakgebied kruist. Dit betekent dat u uw diploma pre-ergotherapie kunt behalen in een ondersteunende, christelijke gemeenschap met kleine klaslokalen en betrokken faculteitsleden die om u, uw geloof en uw doelen geven.

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Over de school

Vragen