Keystone logo
University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

University of Alabama at Birmingham

Invoering

Bij de University of Alabama at Birmingham zijn we er nooit op uit geweest om alleen maar te zoeken naar wat de toekomst biedt - we hebben bijgedragen aan de opbouw van de toekomst door nieuwe ideeën en initiatieven in de klas, het laboratorium, de studio en de kliniek. University of Alabama at Birmingham visie, missie en gedeelde waarden van de University of Alabama at Birmingham vormen de basis voor het strategische plan Forging the Future.

Eén universiteit die de creatie van kennis inspireert en kracht geeft die de wereld verandert.

University of Alabama at Birmingham bedient studenten, patiënten, de gemeenschap en de wereldwijde behoefte aan ontdekking, kennisverspreiding, onderwijs, creativiteit en de toepassing van baanbrekende oplossingen. Wij zijn een leider onder de uitgebreide openbare stedelijke onderzoeksuniversiteiten met academische medische centra.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Birmingham

    University Boulevard,1720, 35294, Birmingham

    Vragen